Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja? 16/F
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, aki idén lett az osztálytársam, és még az iskola kezdés előtt pár hónappal ráírtam és utána több hónapon keresztül is beszélgettünk, de majdnem mindig én kezdeményeztem a beszélgetést, aztán egyszer csak nem írtam rá többet. Az iskolában is keveset beszéltünk utána (szinte semmit), aztán az elmúlt két hétben láttam, hogy nevet néhány viccemen (amit addig nem nagyon csinált), és most, hogy húsvétkor voltam náluk pár haverrel locsolkodni, elég sokat foglalkozott velem, csak engem kínálgatott, meg mindig mosolygott ha rá néztem. És nem értem miért csinálja, mert ő nem néz ki csúnyán, hanem elég csinos, és sok fiú szeretne vele járni (nálam sokkal jobb stílusúak és jobban kinézők). Ezt vajon miért csinálja?2017. ápr. 18. 20:27
1/5 anonim 

válasza:

Talán tetszel neki 😉 Beszélj vele és kérdezd meg tőle hogy biztos legyen 🙂
2/5 anonim 

válasza:

Viszont azt nem tudhatod hogy neki mi a vonzó/vonzóbb. Szerintem próbálj vele beszélgetn..
3/5 A kérdező kommentje:
Akár mennyire is bátor vagyok más helyzetben, arra, hogy tetszem-e neki nem merek rákérdezni.
2017. ápr. 18. 20:39
4/5 anonim 

válasza:

Biztosan nem az ilyen lány csak játszik...
5/5 anonim válasza:
Ön bizalom tesó...
de ne mond a szemébe csak nyersen mert megijedhet és nem mond igazat mert fél :S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!