Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez? Miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
3 hete elkezdtem magam vagdosni...otána héten is.....mult héten már nem mert a fiúm azt mondta hogyha mégegyszer vagdosom magam és ő ezt megtudja akkor öngyilkos lesz......most a barátom miatt vágnám meg magam...de mivel szeretem nem szeretmém hogy megölje magát....mit tegyek...HELP ME2017. máj. 15. 07:00
1/5 anonim 

válasza:

Ne vagdosd magad. Az nem jó. Azért mondja ezt mert szeret és nem szeretné hogy bajodessen.
3/5 anonim 

válasza:

Szeret téged és félt. Ilyen az ember,aki szeret valakit. Érted és érte,értetek ne vagdosd magad! Fájdalmat ne okozz egyikőtöknek se!
4/5 Blondie.W 

válasza:

Szép pár vagytok. Az egyik vagdossa magát, a másik meg öngyilkos lenne (ezért).
Én a helyében nem fárasztanám magam ilyen idióta gondolatokkal, hanem nyakon vágnálak.
5/5 anonim 

válasza:

Hagyd ott azt a degenerált közösséget ami ilyenné alakított és meglátod, hogy egy kósza vagdosós gondolatod sem lesz.
Fókuszálj az egészséges, normális, stabil gondolkodásmódra, és minden meg lesz oldva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!