Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régebben eléggé tetszett egy lány, mikor elmondtam neki megutált most pedig kedves velem. Miért van ez?

Nekem mikor belém volt zúgva egy csajszi állandóan kereste a társaságomat, mindig odajött hozzánk kezdeményezett, volt hogy megölelt, meg kereste a testkontaktust, akármilyen hülye viccet próbáltam elsütni mosolygott nevetett, mindig hozzám állta legközelebb, és nagyon közel többnyire, és gyakran nézett a szemembe. Persze nálunk a barátnőjével is célozgattak, hogy vegyem a lapot, amit nagyon régen vettem, csak nem jött be a csajszi.
Másik eset, amikor ugyanez volt mint nálad, egyik este félig részegen tökre jól elszórakoztunk egy csajszival ő józan volt, de nagyon jól érezte magát, állandóan rám nézett és nevetett, mosolygott, másnap nem szóltam hozzá, mert akkor még kicsi voltam és féltem, aztán harmadnap ráírtam(mondjuk az tény, hogy ennél nyálasabb szöveget keresve se találtam volna..xd), visszaírt, úgy mintha alig emlékezett volna az egészre, aztán lekoptatott, 3 napra rá mosolyogva köszönt, meg nagyon éreztette, hogy örül hogy lát stb, szóval ha engem kérdezel vagy ennyire bizonytalanok a lányok, és ha valami rosszat fedeznek fel benned(legalábbis az ő felfogásuk szerint) akkor elbizonytalanodnak, kételkednek, amikor meg jót, akkor meg odavannak érted. Szóval én is kíváncsi lennék egy lány véleményére ezzel kapcsolatban.xd

Szia!
Én egy lány vagyok és én is csináltam ilyet, de nem azért, mert tetszett a fiú. Tudtam, h tetszem neki és engem ő nem érdekelt (más fiú sem volt a képben). Kedves voltam ilyen baráti alapon, de ő ezt bíztatásnak vette, hiába mondtam, h ő nekem nem tetszik. Ezért levegőnek néztem v. csak pár szót beszéltem vele ha muszáj volt. Mikor már, azt hittem nem tetszem neki újból kedves voltam. (Nem szeretek bunkó lenni.) Csak hát ő addig belém szeretett állítólag. Ezért, h egyértelmű legyen számára mit érzek ismét levegőnek nézem, mert másképp nagyon nyomul. Én azért teszem ezt, mert így talán kevésbé fájdalmas. (Nem játszadozom vele, ahogyan sokan tennék.)Mondjuk, ezt csak ő tudhatja.
Remélem segítettem vmennyit! És bocsi, ha hosszú lett.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!