Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Egyre furábban érzem magam attól, hogy az osztálytásaim, barátaim mind szerelmesek, kapcsolatban vannak, pasiznak, megvolt az első csókuk stb. Tudom, 14 évesen nem ezzel kéne foglalkozni, de amikor már 0-24-ben azt látom, hogy mindenki szerelmes, akkor azért elgondolkozom azon, hogy én miért nem vagyok az. Úgy gondolom, nem vagyok csúnya, sőt még mások mondják, hogy milyen szép lány vagyok, meg lehetnék modell is, ami azért szerintem túlzás. Belsőre pedig nem tudom milyen lehetek. Úgy tudnám magamat jellemezni, hogy kedves, segítőkész, megbízható, befeléforduló, nemnormális.:DD

Talán azért is jó lenne egy barát, mert vele meg tudnék beszélni olyan dolgokat, amiket a barátaimmal nem tudnék. Pl. ott van a foci, amit lány létemre nagyon szeretek, a videojátékok, netes dolgok, meg amiket úgy általában a fiúk szeretnek. Szóval a lényeg az, hogy nem tudom mi lehet a baj. Talán az, hogy már egypárszor ráírtam fiúkra régebben, és mind1ik lerázott, vagy másesetben én csesztem el, ezek által pedig elment a kedvem az egész dologtól. Mostara meg eléggé lenullázódott az önbizalmam is. A barátnőm ma azt mondta, az a baj velem, hogy félek odamenni a fiúkhoz, és akkor persze hogy nem ismernek meg. Valami tanács esetleg? Várjam meg amíg öregasszonyként meghalok magányosan? Vagy inkább várjak, és majd jön magától a nagy Ő? :)

2017. máj. 9. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs azzal, hogy 14 vagy és már ezzel foglalkozol. Ilyenkor csak úgy dúlnak benned a hormonok:D Én is azt tudom ajánlani, amit a barátnőd: merj te is ismerkedni. Semmi veszíteni valód nincs!:) Aztán majd egyszer összejön:)
2017. máj. 9. 19:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Igyekszem! :)
2017. máj. 9. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem baj:) eljön ennek is az ideje.Meg se probalj fiuk utan futniii,majd az igazi fut utanad ugy is :)
2017. máj. 9. 19:36
 4/4 anonim válasza:
Mint az elötten lévő is irta, ne fuss soha fiu utan. En fiu vagyok, es a lany aki tetszik attol (is) olyan gyönyörű, hogy meg kell érte küzdeni. Amúgy nincs baj azzal hogy " nemnormális " vagy, sőt! Ez tesz egyedivé, nem vagy tömegember...
2017. máj. 25. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!