Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tegyek?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom még tanév elején és szakítottunk, mert azt mondta h legyünk csak barátok meg h túl messze lakunk egymástól (30 km-re xd)

szakítottunk és nem rég (kb egy hónapja) újra felkeresett. Elkezdtünk fb-on beszélgetni, és tegnap suli után megvárt (ő már elballagott szóval most találkoztam vele a ballagás óta először) és csókolóztunk is. Hivatalosan nem vagyok vele együtt és félek h megint benyögi h legyünk csak barátok (bár most válltig állítja h soha nem hagyna el megint, mert ez hatalmas hiba volt a részéről)

jöjjek vele össze v ne?

Előre is köszi :)

2017. máj. 13. 08:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem megbánta, hogy ezt mondta. Én szerintem nyugodtan adhatsz neki még egy esélyt!
2017. máj. 13. 08:29
 2/2 L.Bandita ***** válasza:
Kérdezz rá, hogy mennyire komolyan gondolja veled most a kapcsolatot. Nincs abban semmi, hogy megkérdezed, hogy mi változott meg benne azóta? Talán vett egy autót vagy te jobban nézel ki mint előtte, ne legyél rest kideríteni mi áll ez mögött, te csak tudni akarod hogy megbízhatsz e benne. Lehet hogy csak játszadozni akar, tavasszal fickósabbak vagyunk, dolgoznak a hormonok. :)
2017. máj. 13. 08:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!