Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Megpróbálok ,nem regényt írni!

Nemrégiben volt egy barátom.. Igazából mondjuk azt, hogy nagyon megszeretette magát velem..szvl nagyon szeretem.. Viszont neki ez csak fellángolás volt,az ő állítása szerint.. Mióta szakított velem..( egy suliba járunk) meglátom.. Egyből ramtőr a sírás a rosszúl lét.. Teljesen ideges vagyok.. Hányingerem is szokott lenni. Nagyon szeretem és nagyon hiányzik!..:( néhány képemet likeolni szokta.. Egyépként itthon is vannak gondolk. És mikor bejelentette ,hogy szakít velem.. Teljesen összetőrtem...folyamatosan idegeskedek..:/

2017. máj. 12. 19:52
 1/4 A kérdező kommentje:
Folyamatosan rá gondolok. És a sírás kerget..:(
2017. máj. 12. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
48%

Igyál, füvezz és xanaxozz.

Mind a három beválik.

Sex, drugs, rock 'n' roll.

2017. máj. 12. 19:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendes valaszokat keresek...
2017. máj. 12. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell tanulnod elfogadni a döntését és tovább kell lépned. Vond el valami mással a figyelmed és ne bánkódj ezen, majd jön a következő. Senkinek se esik jól az elutasítás de sajnos elő szokott fordulni.
2017. máj. 12. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!