Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK/LÁNYOK. VALAKI? Nekem mi bajom van mégis? :O
Szóval egyszerűen még nem szerettem egy lányt se :/. Komolyan! Voltak nagyon csinos lányok, nagyon jó személyiségű lányok, volt keverék is és még sok féle variáció habár egy lányt nem így írnék le, de ez így mindenki számára érhető szerintem.. :D Szóval miért van az, hogy ha a lányok érdeklődést mutatnak felém és randizok velük, akkor ők (nem minden esetben, mert van kivétel nem mondom, hogy huh, de jó vagyok!) többnyire vonzódnak hozzám bennem meg addigra elalszik minden láng.. Egyszerűen még nem voltam szerelmes.. Lehet, hogy valami gondom van? Ti mikor voltatok először szerelmesek? :O
Kort és nemet is kérlek!
17F
Én 5.-ben voltam szeremles. vagyis nem, mert magam se vettem észre. Nemrég visszaemlékeztem az akkori időkre, és igazából teljesen belé voltam zúgva. Konkrétan össze voltunk nőve, haverok is azt mondták, hogy összeillünk, de valahogy úgy sehogy nem vettem észre... akkor. Most meg már késő. *szip-szip*
Majd megérzed, ha ott az igazi. :3
én három éve voltam szeremes először úgy igazán, legjobb barátok voltunk. Együtt is voltunk jó volt.
érezni fogod, de nem kell siettetni, úgyis jön :)
18/l
Fiúk, lányok. Olyan fiatalok vagytok még. Ismerkedjetek, beszélgessetek. Sosincs ahhoz késő, hpgy szerelmet találj. Édesanyám 50évesen, de megtalálta. Ne legyetek türelmetlenek,és nincs is senkinek semmi baj attól, hogy még nem.
L 22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!