Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK/LÁNYOK. VALAKI? Nekem mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK/LÁNYOK. VALAKI? Nekem mi bajom van mégis? :O

Figyelt kérdés

Szóval egyszerűen még nem szerettem egy lányt se :/. Komolyan! Voltak nagyon csinos lányok, nagyon jó személyiségű lányok, volt keverék is és még sok féle variáció habár egy lányt nem így írnék le, de ez így mindenki számára érhető szerintem.. :D Szóval miért van az, hogy ha a lányok érdeklődést mutatnak felém és randizok velük, akkor ők (nem minden esetben, mert van kivétel nem mondom, hogy huh, de jó vagyok!) többnyire vonzódnak hozzám bennem meg addigra elalszik minden láng.. Egyszerűen még nem voltam szerelmes.. Lehet, hogy valami gondom van? Ti mikor voltatok először szerelmesek? :O

Kort és nemet is kérlek!

17F

2016. máj. 25. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
ő ugy ált isk felső v alsó vége, de még senkim se volt, bár az ink csak tecet, de ugy h beleszerelmetesetem valakibe az ugy 2-3 éve
2016. máj. 25. 18:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Okay, először néztem, hogy mi a.. De megfejtettem 1-es a válaszodat :), szóval köszi :)
2016. máj. 25. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Hasonló a helyzet velem is,habár én voltam szerelmes és próbálkoztam is egyszer és majdnem sikerült.De nekem is hasonló a problémám mert nagyon ritka hogy úgy megfog valami egy lányban hogy belé szeressek és azt mondjam hogy ő az enyém.Ezt szeretném csak elérni de nem találok...
2016. máj. 25. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,18f
2016. máj. 25. 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen nagyon szerelmes lettem, ez a mai napig tart egy picit, bár nen lett belőle semmi. Már úgy érzem, egy ideje túl vagyok rajta, és készen állnék másra. De akárki jön az életembe, akinek tetszek, engem egyszerűen max. néhány napig fog meg. Már várom azt, aki ennél végre több lesz. :) 16/l
2016. máj. 25. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 5.-ben voltam szeremles. vagyis nem, mert magam se vettem észre. Nemrég visszaemlékeztem az akkori időkre, és igazából teljesen belé voltam zúgva. Konkrétan össze voltunk nőve, haverok is azt mondták, hogy összeillünk, de valahogy úgy sehogy nem vettem észre... akkor. Most meg már késő. *szip-szip*

Majd megérzed, ha ott az igazi. :3

2016. máj. 25. 20:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Ügyes vagyok. Végig az eszembe volt, hogy írjam oda a korom. PERSZE hogy elfelejtem a végére. ._. (előző válaszoló 16/f Lol)
2016. máj. 25. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:

én három éve voltam szeremes először úgy igazán, legjobb barátok voltunk. Együtt is voltunk jó volt.

érezni fogod, de nem kell siettetni, úgyis jön :)

18/l

2016. máj. 25. 21:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Majdnem 2 éve ismerkedtem meg itt egy lánnyal. Aztán egyre közelebbi barátok lettünk, majd beleszerettem. 1 éve nem beszélünk, de még mindig nem tudok próbálkozni csajozni. Ráadásul nekem ahhoz is éreznem kell, hogy fellángolás legyen vagy próbálkozzak. A szerelem meg most volt/van vele. Eddig előtte egy lányba voltam szerelmes 7-8 évig. Sosem volt barátnőm. És ha most arra gondolok, hogy megpróbálkoznék valakinél, akkor az az ötlet addig tart, amíg meg nem tudom, hogy pasija van az adott lánynak (kvázi pár perc, max 1 óra), aztán meg lelkiismeret furdalásom lesz... 20/f
2016. máj. 25. 23:08
 10/10 Yumina-chan válasza:

Fiúk, lányok. Olyan fiatalok vagytok még. Ismerkedjetek, beszélgessetek. Sosincs ahhoz késő, hpgy szerelmet találj. Édesanyám 50évesen, de megtalálta. Ne legyetek türelmetlenek,és nincs is senkinek semmi baj attól, hogy még nem.

L 22

2016. aug. 5. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!