Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mégis mi okból nem válaszoltok?
Ma ráírtam egy lányra (arckönyvön), de akkor, mikor épp nem volt elérhető, megkérdeztem, hogy hogy van. Azóta volt már fenn, látta is, de nem válaszolt. Le akar koptatni, vagy ez egy olyan típusú üzenet ami elévül, csak akkor szokás válaszolni rá, ha épp abban a pillanatban mikor küldöd fenn van az illető?
Egyébként tegnap is beszéltünk, csak el kellett mennie, és mondta, hogy majd később beszélünk.
Igazából nem hiszem, hogy le akarna koptatni, de egyszerűen nem tudom, hogy mi más oka lehet még.
Hát... ebben én is reménykedtem, de sajnos egyik sem lehet, mert:
1. Látta az üzenetet.
2. Like-olt nem egy posztot, így kétlem, hogy ne lett volna gépnél/ne ért volna rá :/
Lehet igazad van, de mi csak barátok vagyunk.
Szerintem ez rendben van. Viszont mikor látom, hogy látta, de nem válaszol valaki, mindig megöl a kíváncsiság miért nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!