Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül Algoflex M-et vettem be. Mi lesz most? Lesz bajom?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, nem néztem a dobozát meg rendesen csak azt, hogy Algoflex,így bevettem,fájt a fejem.
Lesz tőle bajom?
Ugye, nem nő mellem vaqgyhasonló?
2016. jún. 27. 13:55
1/6 anonim válasza:
Az Algoflex M menstruacios gorcsoket enyhito gyogyszer,fajdalomcsillapito. Melled nem fog noni :DD Max annyi tortenik,hogy nem mulik el a fejfajasod es kesz.
2/6 October15 válasza:
Hát menstruációs görcseid már tuti nem lesznek. XD Ha egymás mellé rakok két dobozt az egyiken az, hogy Aranyos cicák a másikon meg Aranyos cián akkor vajon mi történne veled?:D
3/6 anonim válasza:
De hát abban 2 féle gyógyszer van egy rózsaszín és egy sárga. Nem tűnt fel mikor kibontottad ? Már , hogy nőne melled ??? Dehogy nő!!! Nem lesz semmi bajod.
4/6 anonim válasza:
Semmi, az M a ferfi, (masculin), F a no (feminin).
5/6 anonim válasza:
Nem szeretnélek megíjeszteni,de holnapra csaj leszel. Kinő a hajad,megnő a melled és a ruhatárad automatikusan tele lesz miniszoknyákkal. Ja,amúgy a fejed ugyanúgy fájni fog.
6/6 anonim válasza:
Csakhogy értelmes válaszod is legyen: mivel az algoflex m fő alkotóeleme az ibuprofen (mint például az aspirinnek, Cataflamnak és társaiknak) semmi egészségügyi bajod nem lesz.
De mivel az algoflex m lánybacis ezért, de meg fog nőni a melled, és kinő a puncid is...a fejeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!