Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bajom lehet ha menstruáciò...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajom lehet ha menstruáciò alatt szexelünk?

Figyelt kérdés
Többször szexeltünk màr de csak óvszerrel...szabad òvszerrel szexelni amikor megvan ?
2016. febr. 22. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Szabad, persze, csak sokkal jobban oda kell figyelni, ugyanis ilyenkor nagyobb a fertőzésveszély, meg aztán mindenképpen valamit magatok alá kell teríteni, hogy ne legyen minden tiszta vér.

Illetve ha nem esik jól, vagy fájdalmat érzel közben, akkor meg inkább hanyagoljátok.

2016. febr. 22. 18:39
 2/9 anonim ***** válasza:
max elvérzel
2016. febr. 22. 18:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat!Igazàbòl nem rég vesztettem el a szüzességem,de màr volt egy pàr alkalommal,de hamarosan meg kell jöjjön és ritkàn talàlkozunk a baràtommal ezért a hétvégén szeretnénk szeretkezni
2016. febr. 22. 18:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy terhes lehetsz
2016. febr. 22. 18:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Hàt óvszerrel nem hiszem,ugyanis amikor elmegy az òvszerbe rögtön kicseréli
2016. febr. 22. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez nem a szexualitás kategória.......
2016. febr. 22. 21:54
 7/9 Egyenes út ***** válasza:

"Egy igazi,belevaló katona vérben is harcol"

xDD

2016. febr. 22. 21:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Teríts magad alá valamit, a párod feltétlenül mosson előtte kezet (bár ezt érdemes amúgy is minden szex előtt), ha óvszerrel védekeztek, akkor nem igazán, de ha nélküle, akkor nagyobb az esélye a fertőzések kialakulásának, hiszen ilyenkor nyitott a méhszájad. Ja és ha ilyen eszetekbe jut, hogy mensi alatt úgysem leszel terhes, azt verd ki a fejedből (én is azt hittem, merthogy mensi alatt nagyon ritka az ovuláció, stb) aztán ma beszélgettem családvédelmissel, aki elmondta, hogy amúgy a mensi végén megnövekszik a teherbeesés esélye.
2016. febr. 23. 19:45
 9/9 A kérdező kommentje:
koszonom a normalis valaszokat :D
2016. febr. 24. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!