Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Függőségnek számít, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Függőségnek számít, ha a barátnőmmel napi 2x szexelünk? 18/F

Figyelt kérdés

3 éve ismerjük egymást, 2 éve szexeltünk először, azóta szinte minden nap 2 x szexelünk minimum, van olyan hétvégénként 5x szexelünk egy nap.És ha nincs sok időnk akkor is nyomunk egy gyors menetet, annyira kívánjuk egymást...

Ez már függőség?

18/F a bnőm 17 éves:)

2016. febr. 8. 18:49
1 2
 1/11 anonim válasza:
nem :) 16L
2016. febr. 8. 18:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Dehogy függőség!Még nagyban ég a szerelem,csináljátok ameddig ennyi időtök van,meglehet később már nem lesz ennyi menetre időtök :) 23L
2016. febr. 8. 18:52
 3/11 A kérdező kommentje:

jah és azt lefelejtettem, hogy még mellette napi 1x ki is verem....:)

köszi az eddigi válaszokat, jöhet még!

2016. febr. 8. 19:02
 4/11 Sansa LannisterStark ***** válasza:
Szerintem igen, méghozzá egy olyan függőség amiből semmilyen károtok nem származik, szóval élvezzétek egymást és ne parázz ezen. Akkor van baj, ha egy időre elszakadtok egymástól, és akkor se bírjátok ki, és mással szexeltek. Az nagyon gáz lenne. Adjatok hálát hogy ennyi idő után még ekkora a vágy egymás iránt.
2016. febr. 8. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem számít függőségnek. :)
2016. febr. 8. 19:17
 6/11 A kérdező kommentje:

ok, megnyugodtam:)

am tényleg nagyon szeretjük egymást:D

2016. febr. 8. 19:22
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
fake kérdés
2016. febr. 8. 20:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Teljesen korrekt!

Ha lehet még többet is kefélhettek!

De ez elegendő!

2016. febr. 8. 22:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálunk napi 4x van és megunhatatlan!
2016. febr. 9. 02:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

függőség az, hogy ha nem kapod meg a napi adagot akkor képes vagy mással is lefeküdni.

Ne keverjük (mint csomó ember itt) a sima élvezeteket és a már beteges függőségeket. A függőségek rosszak, józan ésszel elvetendők, én találkoztam már néhány függővel munkám során (szex, alkohol, drog, nimfó, stb), egyik sem szép látvány, mert ezek olyan függők, hogy kidobnák a családjukat a kukába csak egy gyors menetért, slukkért vagy hasonló.

2016. febr. 9. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!