Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elsőnek feküdtem le a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HungarianKiwi kérdése:

Elsőnek feküdtem le a barátnőmmel, nagyon izgultam. Szerintetek ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet, hogy este "lefeküdtem" a barátnőmmel. A kezdet nagyon jó volt levetkőztettük egymást, mint a filmekben, tipi-tapi is megvolt. Megújjaztam közben csókolóztunk, de olyan szinten izgultam, hogy beleremegett a testem és egyszerűen nem állt fel a műszer...Pedig tényleg nagyon-nagyon szép lány, nagyon kívántam, de mindig az járt a fejemben, hogy valamit elfogok rontani és lehet, hogy a stressz miatt nem állt fel. 20 perc csókolózás és egyéb dolgok után abba hagytuk,mert továbbra sem állt fel...Nyugtatgatott, hogy ez nem mindenkinek megy elsőnek, de ettől függetlenül engem ez nagyon bántott, hogy nemtudtam kielégíteni. Este volt, úgy döntöttünk, hogy aludjunk, mart a lekismeretfurdalás. Egyszercsak belémütött valami az éjszaka közepén és végre merevedésem lett, elkezdtünk megint mindent az elejétől, ekkor már ment minden simán, már nem izgultam. A sex nagyon élvezetes volt, de nem sikerült csak 1 óra alatt elélveznem, miközben ő már kétszer elélvezett. Szerinte végül az este nagyon jól sikerült, de lehet, hogy csak kedvességből mondta. Szerintetek nagyon ciki ez a dolog?

18/F

2016. febr. 7. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egyáltalán nem ciki. Főleg, hogy végül happy end lett még ugyanazon az éjszaka.
2016. febr. 7. 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki.

Nem kell stresszelni. Nincs miért. :)

Ha 2x Elment, akkor biztos nem volt rossz. ;)

2016. febr. 7. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se ciki.

Meg az sem lett volna az,ha 5 perc alatt elsulsz elsore.. De ugy,hogy egy oran at birtad es meg orgazmust is okoztal a lanynak ez szerintem idovel csak jobb lehet majd.

2016. febr. 7. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem ciki ez megesik hogy nem áll fel elsőre az izgalom miatt. De végül összejött és örülj neki hogy sokáig bírtad mert így 2 orgazmust tudtál neki okozni. :)
2016. febr. 7. 18:15
 5/7 schamuelson ***** válasza:

Van egy ezer éves vicc: "Mikor kell szégyellned magadat: Mikor nem sikerül másodikra. Mikor kell nagyon-nagyon szégyellned magadat? Mikor már elsőre sem sikerült."

Viszont ez tényleg csak vicc. Ne érezd magadat emiatt rosszul, főként, hogy a partnered is elégedett volt! Ha nem is mindenkivel, de sokakkal előfordult már. Az okát is tudod, és szerencsére másodjára sikerült túljutnod rajta. Most utólag már ne rágódj rajta, mert a következőnél megint rágörcsölsz. Csak lazán!

Ha a barátnőd azt mondta, hogy számára jól sikerült az az éjszaka, akkor tényleg kedves csaj, de ez miért baj?

Nah, fel a fejjel, menni fog ez! Az itteni srácok egy része a bal golyóját odaadná, ha hasonló "ciki" helyzetbe kerülhetne egy nőneművel.

2016. febr. 7. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
"Elsőnek feküdtem le a barátnőmmel....." és másodiknak ki feküdt le vele?
2016. febr. 7. 18:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítő válaszokat :) !
2016. febr. 7. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!