Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyes? Ne cikizzetek. Kicsit hosszú lesz
Na szóval.
Én 14 éves vagyok,de nem az a 14 éves kislány,aki nem tudja az eszét.
Barátnőmmel múltkór a városban mászkáltunk,mire talalkoztunk egy "fiúval" akit ő ismer,de én csak látásból. Beszélgettünk így 3-asba, mire én mondtam h fazok, ő ideadta a kabátját, de láttam hogy úgy néz rám. Aztán pár nap múlva láttam az utcámban is, majd utána 1-2 napra rám is írt. Beszélgettünk minden, mondta hogy találkozhatnánk mégegyszer hát mondtam oké,miért ne?!
Utána még az nap írta, hogy én teljesen elcsavartam a fejét, ilyen gyonyorű csinos lányt még nem látott. Na hát ez a fiú 24 éves 😔 És találkoztunk,megcsókolt,sétáltunk minden, és éreztem hogy kedvel szeret mondta ezt nekem.
Mondta hogy a mosolyomba szeretett bele és a szemembe és hogy engem ő csókolt meg először.
Szerintetek egy 24 éves férfi egy 14( mindjart 15) éves lánnyal elfogadható még?
Ott hagyom!!
Köszönöm a pozitív-negatív, inkább a pozítív tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!