Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl gyorsan haladok, vagy helyes a megérzésem, hogy ez nem lesz hosszú életű. Ti mit gondoltok?
Nem régen vagyunk együtt kb 1 hónapja, szóval lehet csak én élem meg furcsán, de úgy érzem kicsit mellőz, vagy inkább nem gondolja annyira komolyan mint én.
Elég problémás vele időpontot egyeztetni, hogy mikor találkozzunk, mindig van nála valaki, vagy megy valahova (barátnők, barátok vagy buli). Ez nekem nem esik valami jól... főleg, hogy buliba jár.
Lehetséges, hogy csak én komplikálom túl és túl sokat akarok hirtelen, vagy neki ilyen a személyisége?
Nem lesz hosszú életű, és én a helyedben azonnal zárnám le az egészet.
Mindenkinek arra van ideje, amire szán, már ha akar.
Így a párkapcsolatok elején milyen sűrűn szoktak általában találkozni a felek? Én tudnék naponta is, de nála nem érzem annyira a kötődést... úgy érzem neki a haverok egy szinten, vagy fentebb helyezkednek el mint én. Lehet hogy csak azért, mert még friss a dolog?
Lehetőleg jelölnétek, h fiú vagy lány a válaszadó. Köszi
Nemrég ért véget egy rövid kapcsolatom, ami kísértetiesen hasonlít arra, amit leírtál!
Ő volt az a fél, aki nem igazán tudott rám időt szakítani, és mindig a barátaival/barátnőivel volt! Én szakítottam, és utána bevallotta, hogy egy ideje már azt érezte, hogy nem szeretné ezt a kapcsolatot.
Huszonéves/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!