Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek helyes? Ne cikizze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyes? Ne cikizzetek. Kicsit hosszú lesz

Figyelt kérdés

Na szóval.

Én 14 éves vagyok,de nem az a 14 éves kislány,aki nem tudja az eszét.

Barátnőmmel múltkór a városban mászkáltunk,mire talalkoztunk egy "fiúval" akit ő ismer,de én csak látásból. Beszélgettünk így 3-asba, mire én mondtam h fazok, ő ideadta a kabátját, de láttam hogy úgy néz rám. Aztán pár nap múlva láttam az utcámban is, majd utána 1-2 napra rám is írt. Beszélgettünk minden, mondta hogy találkozhatnánk mégegyszer hát mondtam oké,miért ne?!

Utána még az nap írta, hogy én teljesen elcsavartam a fejét, ilyen gyonyorű csinos lányt még nem látott. Na hát ez a fiú 24 éves 😔 És találkoztunk,megcsókolt,sétáltunk minden, és éreztem hogy kedvel szeret mondta ezt nekem.

Mondta hogy a mosolyomba szeretett bele és a szemembe és hogy engem ő csókolt meg először.

Szerintetek egy 24 éves férfi egy 14( mindjart 15) éves lánnyal elfogadható még?

2017. máj. 10. 17:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A srác tipikus sablon dumaval etetett, te meg elhutted, mondjuk 14 évesen nem csoda
2017. máj. 10. 18:14
 12/23 anonim ***** válasza:
Tényleg az írásodból nekem is az jön át, hogy nagyon gyerek vagy. Viszont én nagyon becsülöm benned, hogy te azok közé a kevesek közé tartozol, akinek meg tanácsolják, hogy mit tegyen és hallgat is rá. Ez viszont okos döntés. Ezt örömmel olvasom, maradj ilyen.
2017. máj. 10. 18:14
 13/23 A kérdező kommentje:
Az apukáját mondta nekem(aki már meghalt), hogy érzelmeket táplál irántam, és mondta barátnőm, hogy apukája volt a mindene, nem mondja csak úgy. Ezért rendesen szakítani szeretnék vele örökre.
2017. máj. 10. 18:15
 14/23 anonim válasza:

Te meg gyerek vagy, a 24 eves meg mar inkabb ferfi mint fiu!

14 evesen nekem is annyi eszem volt, mint most neked, mondjuk en irni azert tudtam....

De most igy 38 evesen belatom, hogy az osszes fiu, akik annak idejen csaptak nekem a szelet, hogy "ilyen gyonyorű csinos lányt még nem láttak", azok mind csak EGYET akartak: bemaszni a bugyimba. Ez a fiu sem akar mast toled, hidd el. Mi oregebbek, tapasztaltabbak vagyunk, messziro megmondjuk, hogy mi tortenik. Te pedig fiatal vagy, tapasztalatlan, naiv, romantikara ehes, es belelatsz mindenfele csuda dolgot ebbe a kozeledesbe, de hidd el nekunk, hogy semmi mast nem akar ez a fiu, hiaba igerget, hogy orokre veled marad, mas nore ra se bir nezni, stb. Addig fuzi a fejed amig be nem adod a derekad es addig kabit szep szavakkal amig meg nem kapja amit akar!

Ha nekunk nem hiszel akkor kerdezd meg az anyukadat! Majd o megmondja a tuttit!

2017. máj. 10. 18:16
 15/23 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nyugii szakítok vele.xdd
2017. máj. 10. 18:18
 16/23 A kérdező kommentje:
És szerintem tudok írnj,nem tehet róla,hogy a telefon kijavít.
2017. máj. 10. 18:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Én nem értelek te lány.Miért írtad ki a kérdést, ha a tanácsokat/kritikákat amiket most kapsz csak hárítod és nem fogadod meg? Ahogy látom úgy is mész a saját fejed után.
2017. máj. 10. 18:21
 18/23 A kérdező kommentje:

Én nem értelek titeketxdd

Hát emberek most mondom, hogy MÁR a holnapi napon ennek vége, szakítok vele.

2017. máj. 10. 18:27
 19/23 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy nagyon befolyásolható vagy, és holnap majd előáll valami dumával, amitől elolvadsz és tovább folytathatja a bugyiba mászó hadműveletet.

14 évesen engem is beszédített pár idősebb pasi, én is el voltam ájulva tőlük, csak nekem volt annyi eszem, hogy a találkozóig se jussak el velük, mert tudtam, hogy a puncimra pályáznak és nem az "érett", céltudatos tizenéves lelkemre.

Ne legyél butus, és határozottan utasítsd el minél előbb!

2017. máj. 10. 18:41
 20/23 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a 17-es valászolóval, nem hiszem, hogy elolvasta a hozzászólásod.

Legyél határozott és hagyd ott, ahogy eltervezted.

2017. máj. 10. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!