Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyes? Ne cikizzetek. Kicsit hosszú lesz
Na szóval.
Én 14 éves vagyok,de nem az a 14 éves kislány,aki nem tudja az eszét.
Barátnőmmel múltkór a városban mászkáltunk,mire talalkoztunk egy "fiúval" akit ő ismer,de én csak látásból. Beszélgettünk így 3-asba, mire én mondtam h fazok, ő ideadta a kabátját, de láttam hogy úgy néz rám. Aztán pár nap múlva láttam az utcámban is, majd utána 1-2 napra rám is írt. Beszélgettünk minden, mondta hogy találkozhatnánk mégegyszer hát mondtam oké,miért ne?!
Utána még az nap írta, hogy én teljesen elcsavartam a fejét, ilyen gyonyorű csinos lányt még nem látott. Na hát ez a fiú 24 éves 😔 És találkoztunk,megcsókolt,sétáltunk minden, és éreztem hogy kedvel szeret mondta ezt nekem.
Mondta hogy a mosolyomba szeretett bele és a szemembe és hogy engem ő csókolt meg először.
Szerintetek egy 24 éves férfi egy 14( mindjart 15) éves lánnyal elfogadható még?
NEM.
Ez a srác konkrétan pedofil, mert 14 éves még igenis gyerek vagy. Ha az én lányomat környékezné meg egy 24 éves fiatal férfi, el is jelenteném, és a lányomat sokáig én vinném-hoznám suliba-suliból, hogy véletlen se mehessen a közelébe.
Tudom,higyjétek el! :)
Sose voltam egy buta gyerek.
Én sem helyeslem eztet a helyzetet, csak kíváncsi voltam más véleményére is azért! :)
Szóval akkor mondjam meg neki hogy ennek az egésznek itt vége?
A szüleid nem fognak örülni ennek az egésznek, az tuti. Tele vannak rendszeresen az újságok olyan hírekkel, hogy tizenéves lányok eltűnnek, nyomuk vész, aztán sokszor kiderül utólag, hogy a párjukhoz szöktek el a szülők tudta nélkül.
Nyilván egy ilyen fiatal lánynál még első a tanulás, még ne fiúzzon, te viszont egy jóval idősebb sráccal akarsz összejönni. Hogy reagálsz majd, ha a srác felveti(lehet, hogy nem is olyan soká), hogy szeretne veled lefeküdni? 24 évesen már vannak bizonyos szükségletei az embernek.
Egy 24 éves pasi dugni akar, pláne ha egy tiniről van szó.
Minél előbb szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert ebből semmi jó nem fog kisülni!
Friss szűz punc-it akar....
24-éves és tipik "elcsavaromakisfejed"
dumája van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!