Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ludmiiii kérdése:

Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Van a sulimban egy 11.-es srac aki mindig nagyon feltunoen bamul, akkor is ha a haverjaival van. Es ha enis ranezek akkor sem kapja el a tekintetet. Szerintetek tetszem neki es akarhat tolem valamit vagy csak siman szepnek tart es azert nez? En kilencedikes vagyok! Koszi a valaszokat🙂

2017. máj. 8. 23:00
 1/4 October15 ***** válasza:
78%

Nyilván akar tőled valamit, maximum nem azt amit te akarnál 14 évesen. Legalábbis reménykedek benne.

Szerintem ha nagyon erősen koncentrálsz ki tudod találni, hogy 17 [meg 13 meg 99] éves pasi mit is akarhat ha feltűnően nézelődik.. :D Segítek: egy párkapcsolatra az továbbra sem érv, hogy "tetszik" az maximum a szexre érv, upsz lelőttem a poént.

25F

2017. máj. 8. 23:05
 2/4 A kérdező kommentje:
16 vagyok...
2017. máj. 8. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:
9. osztályosan már 16 éves vagy?Azt hogy?Itt 14-15 évesek szoktak lenni az emberek.
2017. máj. 21. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom miert ilyen meglepo, az osztalyom nagy resze 16
2017. máj. 22. 00:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!