Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a roma származású emberekkel?
Olvasd újra az írásodat. Sok helyen hibás, értelmetlen.
A kérdésedre válaszolva: a többség viselkedési formálya miatt előítéletesek az emberek.
Alapból nincsen baj a cigányokkal. Legalább is az első párbeszédig. Az első mondatából leszűröm milyen a személyisége.
Nekem csak a tanulatlan, ostoba és agresszív cigányokkal van csak problémám.
Jelenleg is ismerek egy-két olyan roma lányt akivel szívesen összejönnék. Viszont ők tanultak, főiskolások, dolgoznak tisztességes munkahelyen, magyarok közt nevelkedtek és képesek beilleszkedni. Tényleg olyanok mint egy normális magyar lány, csak annyi hogy ő barna.
Szóval nem feltétlen a származásod miatt kapsz visszautasításokat. Lehet a viselkedésed/kinézeted arra utal, hogy tényleg jobb félni mint megijedni, ahogy előttem is mondták.
Sajnos nagyon kevés a romák között azoknak a száma, akik hajlandóak szakítani a "szokásaikkal". És nem is nagyon törekednek arra, hogy ne nézzék le őket.
Viszont aki megdolgozik érte, hogy a többségi társadalomba beilleszkedjen, azt támogatni és elismerni kell.
csalnak, lopnak, hazudnak
Tisztelet a kivételnek!
A cigányok 95%-a ingyenélő, rossz ember. És ez rányomja a bélyegét a maradék 5%-ra is, akiknek biztos nehéz emiatt. Ők a tisztelt kivétel.
Általánosba csak olyan cigányokkal találkoztam, akiket remélem sohatöbbé nem látok újra. Egyik elsőben megbukott, a másik nyolcadikban terhes, a másik veri az osztálytársait. És még az ő szüleik jönnek panaszkodni. Magyarok között is vannak persze ilyeneke, de el kell ismerni, hogy cigányok közt mégiscsak több az ilyen.
A másik, ha te rendben is vagy, a családodról ez nem feltétlenül mondható el. Nekem mondták már, hogy "fogjad be #&@#^°, vagy hívom a Ricardot, meg az Armandót!" Szóval én, és a környezetem is ezért távolságtartó.
(Csak érdekel, a te műveltséged miből áll? Mert nem az írásodból, az fix.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!