Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit neveztek szerelemnek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit neveztek szerelemnek? Nektek milyen ez?

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam ez szerelem nálam? Úgy érzem , hogy őrülten szerelmes vagyok, és szeretem.

-Veszélyes dolgok közelébe dolgozik, és úgy vagyok vele gondolkozás nélkül, ha pl bármelyik végtagját elveszítené, és mű lenne helyette, ugyanúgy gondolkozás nélkül tőle akarok gyerekeket, és hozzá akarok menni, úgy ahogy lenne, csak legyen velem.

- Imádom az illatát, az érintését, a kinézetét, a hangját, a gesztusait, a nézését, a nevetését.

- Minden percet amit vele töltök, sajna másodpercnek érzem, nagyon hamar elmegy.

- Hírből sem akarok mást, csak őt akarom, mindig rá gondolok ha lehet :).

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, nem régóta vagyunk együtt, de nyilván mindenki megtapasztalta ezt is, milyen lesz évekkel később? Nektek még most is ilyen? Nem régóta vagyunk együtt, és kíváncsi leszek, lehet-e ilyen még sok-sok év után is?

Tapasztalatok? Vélemények?

2017. máj. 6. 20:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen,szerelmes vagy. Hosszú évekig is eltart ez az érzés. Volt ilyen nekem is.
2017. máj. 6. 20:46
 2/14 A kérdező kommentje:

Eszembe is jutott még egy:

Amint elválunk, abban a pillanatban olyan szomorú vagyok, hiányzik, inkább olyan édes szomorúság, mert velem van , meg majd úgyis találkozunk, de mégis, épp most nincs, és ez akkor nagyon rossz :(.

2017. máj. 6. 20:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony szerelem, a legszebb fajtából. Tartson sokáig.:)
2017. máj. 6. 20:59
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen :).

Akkor kijelenthetem hogy szerelmes vagyok :) .

2017. máj. 6. 21:04
 5/14 anonim ***** válasza:
28%
Ki, de majd elmúlik.
2017. máj. 6. 21:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha sérülten is kellne, ha szereted ahogy gondolkodik, ha vele akarsz megöregedni, akkor igen, ez szerelem. Sok boldogságot nektek!
2017. máj. 6. 21:33
 7/14 A kérdező kommentje:
Persze ezeket amiket felsoroltál mind, ha megsérülne még pont, hogy azon aggódnék, hogy egy pillanatra is eszébe jut, hogy úgy már nem elég, vagy nem kellene nekem. Maga a gondolat is zavar, hogy talán gondolna erre, minél előbb tudatnám vele, hogy nem hagyom el, meg, hogy segítek mindenben, együtt megyünk rajt keresztül.
2017. máj. 6. 21:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Úgy érzem, ez most csak rajongás és fellángolás, ami persze lehet a szerelem kezdete.
2017. máj. 6. 21:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó olvasni hogy van ilyen :) Feldobtad az estémet a kérdéseddel :)
2017. máj. 6. 21:51
 10/14 A kérdező kommentje:

8/ Igen, akár az is, de akkor nagyon erős fellángolás, pár hónapja vagyunk együtt amúgy :).

9/ Pedig azt hittem majd jönnek, és lehurrognak, hogy menjek innen , a szerelem nem ilyen, majd így lesz úgy lesz, örülök, hogy jót sikerült tennem veled, csupán az igazsággal :).

2017. máj. 6. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!