Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjem ra a pasimat erre?
Hasonlóképpen voltam, kedves kérdező, csak annyi különbséggel, hogy az én fiúm nem ellenezte igazából a lovaglást, csak féltett és aggódott miatta.
És igaza is volt, később egy elég komoly balesetet szenvedtem :( Mégsem hagytam abba a lovaglást, csak most már óvatosabb vagyok minden téren és a túl nehéznek tűnő akadályokat hanyagolom.
Ja és végül a fiúm is megbékélt ezzel, annyi kikötéssel, hogy ő is mindig velem jön, ha a lovardába megyek.
Szóval én is azt tanácsolom, hogy beszélj vele, győzd meg, de azért te is figyelj oda a saját biztonságodra :)
Az en fium is csak feltesbol nem enged, de o nem is akar ott lenni, pedig en akarom ,h eljojjon velem
De nem akar, es azt mondja, hha vlm maradando bajom esik, tobbet nem akar talalkozni.
Ó milyen toleráns barát...
Gyakorlatilag azt mondta akkor ha nyomorék leszel, akkor nekem már nem is kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!