Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjem ki belole, hogy mit akar tolem?
Figyelt kérdés
En szeretem es szerintem en tetszek neki, mert mar tobbszor megcsokolt, bokol es erdeklodik irantam, de akarhogyan kerdezem tole vagy mondom neki, hogy mondja mar el mit akar tolem, mindig tereli a temat, meg nem valaszol. Hogyan szedjem ki belole, hogy komolyan gondol e valamit vagy csak szorakozik velem?
En 16 vagyok o 20
2016. jan. 6. 18:15
1/4 Linó03 válasza:
Hát, ha az egyenes kérdésre nem válaszol, hogy kapcsolatot szeretne-e, vagy csak élvezi egy fiatal lány társaságát, akkor nem tudom. Nem is jártok? Nincs kettőtöknek külön programja? Mert az azért azt mutatná, hogy nem csak szórakozik, de nem mutatná azt, hogy mennyire gondolja komolyan. Ha nem jártok az említett módon, akkor talán kezdeményezd, hogy menjetek valahova, és akkor kiderül, hogy szeretne-e közelebb kerülni hozzád ilyen módon.
3/4 A kérdező kommentje:
Szoktunk talalkozni, mert altalaban egy vonattal jarunk, de mar ket balban is tancoltunk egyutt tobbszor is...De kerdeztem mar tobbszor is konkretan tole, de nem valaszol, akarmeddig is huzom...nem tudom, hogyan szedjem ki belole.
2016. jan. 6. 19:35
4/4 anonim válasza:
Ha egy pasi akar valamit egy csajtol vagy meg akarja szerezni azt hidd el észrevenned , szerintem csak szórakozik mert tudja h ez teged megorjit es azt hiszi jobban oda leszel érte (szerintem így van)
De hidd el nekem ha azt veszi észre h nem csokolozol vele meg hasonló dolgok téperni fog! Sajnos ilyenek a férfiak mindig az kell ami nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!