Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a szituáci...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a szituációrol?

Figyelt kérdés

Volt egy lány ismersőm akivel régen sokszor lógtuk együtt majd ideg csak már nyáron találkoztunk és nagyon jó elvoultunk nem tudom hogy ő hogyan érzett de én talán komolyabb érzelmeket is fűztem hozzá de gondoltam hogy nem nagyon müködné köztünk ezért nem is nagyon zavart.

Egy ideig megint nem találkoztnk de most osztálytársak lettünk és az elején jól elvoultunk megint de ahogy az évek teltek megváltoztam kicsit elizolált és unalmas lettem már nem szórakoztunk jól én is láttam rajta meg én is éreztem ezért már harmadévben már csak osztálytársként kezeljük egymást és már egy éve megbékéltem vele és már nem is fájna ha nem látnám egy másik sráccal.(Barátok)Akivel kb.ugyanugy elvan mint velem volt régen és hiába mondom magamnak hogy ha vissza is szerezném a barátságunkat akkor se lene értelme mert csak untatnám meg nem lenne meg ugyanaz a hangulat mint régen volt.

2017. ápr. 23. 16:53
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj meg vele beszélgetni. Először csak semleges témakkal menj oda hozzá. Pl.: hogy sikerült a dolgozatod... vagy valami ilyesmi. És döntsd el jogy meg érzel- e valamit iránta vagy nem.
2017. ápr. 23. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!