Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok erről a szituaci...

Mit gondoltok erről a szituaciorol?

Figyelt kérdés

Baratommal kozosen kajt csinalunk 2eves evordulonkra naluk, de kettesben voltunk otthon mert a szulei elutaztak par napra.

Majd a tesoja haza ér. Tesojarol annyit kell tudni hogy elvalt 30eves ferfigyerek. Azert koltozott haza mert egyedul nem tudta volna eltartani magat. Se fozni, se takritani, semmit nem tud csinalni.

Haza ert, megette a kajat amit csinaltunk. Felallt es a kezembe nyomta a tepsit, hogy aztassam be es mosogassak el mert en vagyok a no.

Elem tolta a tanyerjat, hogy ezt ks mosogassam el. Csak pillaztam, hogy mit kepzel ez. Nő nem egyenlo a cseléddel....... felhaboritonal tartottam.

Aztan kesobb megszolal, hogy remeli mire haza er a munkabol fozok valami kajat. Gondoltam magamban az szep. Ha a parom kerne meg aztmondanam oke.. de hogy o.

Aztan mondtam neki, hogy en is dolgozom 5 ig. Aztan erte mondja hogy nembaj majd utana atmegyek aztan fozok.

2017. márc. 20. 07:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

és a barátod eközben mit csinált?

én úgy elküldtem volna a saját tesómat a p1cs4b4 a barátod helyében...

24F

2017. márc. 20. 07:14
 2/10 A kérdező kommentje:

Hat en is megvedtem magam, meg a parom sem hagyta szo nelkul.

De igazabol a parom is kb ilyen felfogasu, csak amikor az osszekoltozesrol volt szo akkor megmondtam neki, hogy amig kb cselednek nezi a nőket addig szo sem lehet rola, hogy en ilyen ferfival osszekoltozzek.

Azota probal bizonyitani, foz nekem, megbeszeltuk, hogy heti egyszer o fog majd fozni... stb.

Es szerintem o azthiszi, hogy ez a normalis, mert kb otthon is ezt latja.

2017. márc. 20. 07:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj,nem akarlak megbántani,de elég primitív a barátod, a testvéréről meg nem is beszélve.

Egész biztos,hogy ilyen felfogású férfit képzeltél el magad mellé?

Bele sem merek gondolni,hogy "anyukának" milyen élete lehet..Gondolom a leendő apósodnak se lehet akkor több esze..

2017. márc. 20. 08:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor már tudjuk miért is vált el a bratyó.Simán lexarnám. Nem az ő csaja vagy.
2017. márc. 20. 09:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nálam ott kezdődött volna, hogy amikor hozzányúl a magunknak készített évfordulós kajánkhoz, úgy vertem volna ki a kezéből, hogy a fal adta volna a másikat.

Én a pasimat is hanyagolnám. Lehet, hogy most próbálkozik bizonyítani, de félő, hogy ez csak az összeköltözésig tart. De ne legyen igazam!

2017. márc. 20. 09:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Hat igazabol mi kinaltuk meg. De azt nem gondoltuk volna hogy az egeszet megeszi... az ex feleseg helyeben ezt en sem birtam volna..

Hat nagyon remelem, hogy nem csak az osszekoltozesig bizonyit.

Ma is hoz nekem kajat a meloba amit o fog kesziteni az ebed szunetében. :)

2017. márc. 20. 09:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes szituáció. Abba most nem mennék bele, hogy mi a dolga a nőnek, mi a dolga férfinek, mert parttalan vitához vezetne, de az, hogy a vendégnek megmondják, hogy mi a dolga... ez azért nonszensz. Mondjuk ha átjön hozzánk vendégségbe a húgom pasija, akkor a kezébe nyomok egy baltát, hogy menjen fát vágni, elvégre ő a férfi. És még azt is hozzáteszem, hogy remélem, mire hazajövök, be lesz fűtve a szobámban, megjavítja a vízcsapot, hazahoz 10 kiló krumplit, és olajat cserél az autómban. Mert ő a férfi. Bár ez utóbbit megkérdőjelezem. Hímnemű, de nem férfi.
2017. márc. 20. 09:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
nem csoda,hogy elvált,gondolom a felesége is megelégelte,hogy a férfinak jogai a nőnek kötelessége van.Nagyon ez tűnik ki a viselkedéséből
2017. márc. 20. 10:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyára legalább 10 évvel idősebb vagy nálam, kedves Kérdező. De ne vesd el egy fiatal lány véleményét. Ugyanis én azt mondom, hogy a vér nem válik vízzé, és az ember személyisége, valamint a hozzáállása a dolgokhoz nem néhány héten-hónapon belül változik. A változás, a fejlődés egy igen hosszú folyamat. Lehet a barátodat kb.3 év múlva kenyérre lehet majd kenni, mert maga is belátja, hogy ez egy zsákutca. De addig mi lesz?

Az egész szituációban csak annyi a pozitív (és ezt inkább poénnak vedd), hogy megvéded a nőtársaidat egy ilyen pasastól. Mert ugye amint szakítotok, ő tovább áll keresgélni...

Nekem a dédmamám mondta mindig: Néhány napig könnyű jól viselkedni.

Vannak kitartó és akaratos emberek, akiknek ez tovább is működik. Pl.apám. 14 évet szenvedett le vele anyu, csak mert az első 2-3 évben apám egy "tündér" volt.

2017. márc. 22. 08:36
 10/10 eta8007 válasza:
100%
Sajnos az előttem szólóknak igazuk van, ha így nevelkedtek a fiúk ők is ezt várják el az asszonytól, számukra ez a normális. Én 3 év után mentem hozzá a volt férjemhez és addig sem volt egy házitündér, de igyekezett a kedvemben járni. Amint kimondtuk a boldogító igent pokollá vált az életem, épp csak a se..-ét nem kellett volna helyette kitörölnöm! Az Ő anyja is cselédkedett nekik és úgy gondolja a három fiú ha nem teszed ezt te is akkor biztosan nem is szereted és rossz feleség vagy. 2 évre rá egy idegroncs lettem és elváltunk.
2017. márc. 22. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!