Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szeretem?

Figyelt kérdés
De nem viszonoz, szerintetek meddig várjak?
2017. ápr. 23. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
egy év, tíz hónap, 3 nap, 12 óra 36 percig :)
2017. ápr. 23. 09:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy percet sem. Mi értelme várni valakire, aki nem akar?

Lehet helyes, szépen néz, magas, okos, bármi, ha nem rád vágyik.

Az legyen a célod, hogy olyan párt találj, aki nagyon akar téged és ezt te is akarod.

Gondolj bele fordított helyzetben. Lenne valaki, aki epekedik érted, de te nem viszonzod. A barátja helyében te mit mondanál neki? Meddig várjon rád, mikor fogod viszonozni, ha nem érzel iránta semmit?

2017. ápr. 23. 10:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a gond, egyeltalán nem akar kapcsolatot senkivel :/
2017. ápr. 23. 10:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor se várj rá.
2017. ápr. 23. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha fontos neked akkor várj rá, milyen indokkal nem akar kapcsolatot, mert azért nem mindegy mit mond?
2017. ápr. 23. 10:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem akar csalódni vagy mi van :o
2017. ápr. 23. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Huh, hát akkor rendesen megbánthatta valaki.Én a helyedben próbalkoznék még, egy nagy pofára esés után mindenki nehezen áll fel és lassan nyílik meg a másiknak, de idővel ez úgy is menni fog. Ha számít neked az a lány akkor várj én csak ezt tudom tanácsolni.
2017. ápr. 23. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!