Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenthet valamit? Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet valamit? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit nem ismerek és vele kellett elmennem egy hotelba és amíg odamentünk nem beszélgettünk.Aztán a hotelba kezdtünk el beszélgetni úgy hogy a fiú kicsit közelebb jött hozzám mert volt köztünk azért távolság és úgy mondta hogy milyen szép a hely és pont ezen gondolkodtam én is.Majd vártunk egy nénit addig beszélgettünk a hotelról és közben mosolyogtunk.Aztán mikor körbevezettek minket többször volt rá példa hogy a fiú rám nézett és mosolygot (gondolom azért mert tetszett neki a hotel) és volt egy interjúnk akkor elsőnek kiment hogy engem kérdezzenek.Aztán kimentem hogy szóljak neki hogy bemehet és megkérdezte tőlem hogy megvárom-e én mondtam hogy igen.Aztán együtt kimentünk a személyzeti bejárón és ott kicsit eltévedtünk és kerestük a buszmegállót.Sok időbe telt míg megtaláltuk mert utcáról utcára mentünk.Aztán buszon is mosolygott (nem tudom min) én meg kicsit nevettem és mosolygott.Aztán elkisértem vissza a suliba majd ő a metróhoz aztán megkérdeztem hogy van-e fb-je és mondt ahogy van én meg megkérdeztem hogy bejelöl és mondta hogy igen.Aztán jó hétvégét kívánt és elköszönt.Hozzá teszem hogy udvarias volt mert kinyitotta az ajtót és előreengedett a suliba.

Aztán bejelölt és elkezdtünk beszélgetni a vicces dolgokról, a mai napról.Aztán írtam neki hogy akkor legalább jövőhéten is szabad lesz és akkor látta mikor írtam és utána pár perc eltelt és írta hálaisten.De amúgy meg nem nagyon láttam volna hogy rámnézett volna beszélgetés közben.Ezek jelenthetnek valmit?

2017. ápr. 21. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki. Biztos zavarban van azért nem néz rád.
2017. ápr. 21. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Persze, jelenthet.

De én megvárnám inkább, hogy ő kezdeményezzen. Adhatod jelét, hogy tetszik,így biztosítod arról, hogy nem bánnád a folytatást, de ne te hívd randira.

2017. ápr. 23. 10:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!