Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én parázom túl az egészet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én parázom túl az egészet?

Figyelt kérdés

Van egy lány, tudja hogy szerelmes vagyok belé, tegnap este ráírtam, elméletben fent volt, de nem is látta az írásomat, szerintetek vissza fog írni, én parázom túl csak? Már régen taliztunk:/

18/f

2017. ápr. 20. 05:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen igazad van . Te parázod túl sajnos . Az is lehet hogy nem szeret lenni veled.
2017. ápr. 20. 06:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Tulparazod, de sajnos azt el kell mondjam, hogy a lanyok latjak ezeket az uziket, max nem valaszolnak ra vagy csak joval kesobb. Plane ha elerheto volt, mikor irtal neki. Te meg halmozottan rossz poziciobol indulsz, ha tudja a csaj hogy bele vagy esve. Es gondolom o nem akar semmit, kulonben mar jarnatok. Kicsit arnyald a kepet: mit irtal neki, milyen kapcsiban vagytok, miert nem akar veled jarni stb
2017. ápr. 20. 09:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Senkivel nem akar járni amúgy:o, és amugy sokat szoktunk hülyülni :o
2017. ápr. 20. 13:39
 4/4 A kérdező kommentje:
A mesenger b uzi csak.. hogy utálom..
2017. ápr. 21. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!