Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egészet csak én parázom túl?
Én 14 vagyok és a barátom 17 éves.Ugye azt atémát megbeszéltük meg minden..és tényleg tartja magát ahoz amit kértem tőlle!KEdves mindig meghallagat és tényleg érzek valamit mikor együtt vagyunk!Csak kicsit félek is mert már olyan sok fiu csak azért volt velem hogy...szal hogy azért..:/
Szerintetek ő is,csak azért ilyen?Csak azért kedeves hogy a bizalmaba kerüljön meg ilynek?Vagy csak én parázom túl a dolgokat?
Ez vagy kamu kérdés, vagy nagyon korán kezdted...
Mi az hogy egy csomó fiú csak azért volt veled? 14 éves vagy. Menj aztán írd meg a leckét!!!
Ameddig tartja magát, addig kár ezen rágódnod. Előbb utóbb ki fog derülni, hogy mik a szándékai!
L/16
Nem nem kamu kérdés...és jó nem csomó meg ilyneke csak msot ezt írtam eddig csak kettő srác volt:/
Második választ író....köszönöm:)(L)
Kislány... egy valamit jegyezz meg:
Olyan fiút fogsz találni aki nem CSAK azt akarja, de olyat nem, aki EGYÁLTALÁN NEM akarja. (hacsak nincs kiherélve)
Egy életen át senki sem fog várni.
De én nem olyan fiut akarok aki egy ÉLETEN át várni akar..egyáltalán nem erről van szó hanem arról hogy nem CSak arra kellek neki..mert tudod vanak olyan fiuk akik
CSak arra...vannak olyanok akiknek arra is de másra is:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!