Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit félek. Tul parazom ezt az egeszet? :/
Sziasztok! Arrol lenne szo hogy en meg sosem csokoloztam,lehet hogy valaki ezt cikinek talalja..ez van.Baratnom volt mar viszont csok meg nem,ha minden igaz par nap mulva megyek a baratnomhoz es akkor szeretnem megcsokolni,mindent elterveztem,hogy hol mikor stb...a baratnom mar csokolozott de en nem es kicsit felek..megmondom oszinten leginkabb amiatt felek hogy valamit rosszul csinalok es amiatt nem csokolozna velem tobbet vagy valami,tul parazom ezt az egeszet?:/Mert az nagyjabol megvan hogy hogy kell de akkor is felek egy picit:/
A valaszokat elore is koszonom!
14F,14L

Koszonom szepen!
Es probalok nem parazni de akkor ez nem baj hogy a baratnomnek van egy kis tapasztalata nekem meg nincs?:/

ne parázz, nincs miért, az meg egyáltalán nem baj, hogy neki van tapasztalata :)
hajrá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!