Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lennék meleg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lennék meleg?

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy jóképű vagyok, de népszerű vagyok a lányok körében. (igen, "vagyok" szóismétlődés, bocsi:D)

Naponta megcsinálom a hajam, mivel szeretnék rendesen kinézni, követem a divatot (bár a mostani divatot eléggé elítélem, tehát a fiús-szoknyás dolgot:D), próbálok minél jobban kinézni, ami sokszor sikerül is.

Több barátnőm is volt már, de ennek ellenére pár fiú "meleg"-nek hív, mikor semmi olyan nincs bennem.

Az irigység szól belőlük? :/

14F

Köszi mindenkinek a választ!

2017. ápr. 17. 20:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
"páwagyerek" nevű felhasználó
2017. ápr. 17. 20:19
 2/11 A kérdező kommentje:

Ezt vedd poénnak, a nevet full poénból írtam be, ezért engedélyezem a "láthatóságát" :D

bár eléggé off a válasz :D

2017. ápr. 17. 20:21
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Bocsi, a rendes válaszom, hogy igen, irigyek, vagyis rám is mondják pedig én úgy megyek el otthonról ahogy felkeltem kócos hajjal. Csak kedvelem a boho, hippie irányzatot, az a típusú fiú vagyok, aki hasitasít hord meg színes nadrágokat. Nekem is vannak lány érdeklődőim, mégis sokan melegnek csúfolnak, mert nincs jobb dolguk. Ahelyett, hogy magukkal foglalkoznának, és javítanának a saját hibáikon, másokban keresik a rendelleneségeket, csakhogy jobban érezzék magukat. Engedd el, ne foglalkozz az ilyenekkel.
2017. ápr. 17. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:
47%
Irigység, szar vicc. De ha küldesz képet a "mostani divat"-ról. Mármint hogy milyen is az öltözködésed akkor többet tudunk segiteni
2017. ápr. 17. 20:26
 5/11 A kérdező kommentje:
C&A-ban vásárolok magamnak ruhát általában. :)
2017. ápr. 17. 20:32
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
14 évesen nem lehetett olyan sok barátnőd, nah meg én se akarok felvágni, de a minőség is számít :), full átlagos lányt tapasztalataim szerint simán fellehet szedni, szóval lényegtelen, a melegséget meg nem irigységből mondják, hanem pld a viselkedésed miatt, most is rinyálsz, hogy miért hívnak úgy, rinyagép vagy aztán ennyi az egész + ezek szerint még úgyis öltözködsz mint egy b*zi, szóval valószínűleg ezek maitt illetnek téged ezzel a jelzővel.
2017. ápr. 17. 20:52
 7/11 anonim ***** válasza:
11%

Kilistáztam a kérdésedből azokat a szófordulatokat, gondolatokat, amik már önmagukban

Nem mondom, hogy jóképű v mind "olyan" benyomást keltenek:

népszerű

(igen, "vagyok" szóismétlődés, bocsi:D)

Naponta megcsinálom a hajam

bár a mostani divatot eléggé elítélem,

Az irigység szól belőlük?

Túl sok feminin dolgot állítasz, érezhetően feminin logikával gondolkozol, és feminin stílusban teszed mindezt.

A feminin persze nem = a homokossal, én tudom, de sok férfi szemében egy és ugyanaz.

Elmondom, ugyanez hogy hangozna egy gyanún felül álló hím szájából, hogy érzékeld a különbséget:

Nem vagyok egy jóképű srác, de a azért sok csajnak bejövök, nem panaszkodok. (a panaszkodokot k-val írtam, de leszarom, mert nem lényeges, meg a szóismétlés se, aki ezen fennakad bekaphatja :D) Őszintén szólva azért én is naponta belövöm a sérómat, mert szeretnék rendesen kinézni, n jó, de azért ez 2 pet,rc alatt kész van. Nem vagyok divatmajom, de ha a csajom/nővérem magazinjában látok véletlenül pár jó cuccot, beépítem az öltözködésembe, bár ezeket a mostani trendeket elég nagy baromságnak tartom. Azért próbálok én is minél jobban kinézni, és néha azért a csajok szerint összejön a dolog.

Már volt sok csajom, de pár kretén alak le is melegezett már, persze, ők a b*zik.

Köszi a válaszokat!

---

érzed a különbséget? A férfias modor tanulható - és mielőtt finnyásan azt mondanád, nem elég finom neked, elárulom, hogy ez a stílus semmivel sem alsóbbrendűbb, mint a tiéd, csak - a tiéddel ellentétben - férfias.

2017. ápr. 17. 20:58
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Bocsi az elírásokért, javítva itt:

Kilistáztam a kérdésedből azokat a szófordulatokat, gondolatokat, amik már önmagukban

mind "olyan" benyomást keltenek:

na jó, de azért ez 2 perc alatt kész van

2017. ápr. 17. 21:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, tetszik a gondolkodásod, bár nem eléggé így gondolom, lehet rosszul fogalmaztam. :)
2017. ápr. 17. 21:04
 10/11 anonim ***** válasza:
22%

:) örülök, ha hasznos volt amit írtam, némileg tapasztalatból beszélek, nekem is tudatosan "tanulni" kellett a maszkulin viselkedést

az irodalmi nyelv használatát meg az igényes fogalmazást mindesetre férfitársaságban felejtsd el, lazíts, és ne félj néha vulgárisnak lenni. Ez áll akkor is, ha diplomás értelmiségiek, és akkor is, ha nyolc általánost végzett munkások között mozogsz - maguk között a férfiak csak férfiak.

2017. ápr. 17. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!