Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lennék meleg?
Nem mondom, hogy jóképű vagyok, de népszerű vagyok a lányok körében. (igen, "vagyok" szóismétlődés, bocsi:D)
Naponta megcsinálom a hajam, mivel szeretnék rendesen kinézni, követem a divatot (bár a mostani divatot eléggé elítélem, tehát a fiús-szoknyás dolgot:D), próbálok minél jobban kinézni, ami sokszor sikerül is.
Több barátnőm is volt már, de ennek ellenére pár fiú "meleg"-nek hív, mikor semmi olyan nincs bennem.
Az irigység szól belőlük? :/
14F
Köszi mindenkinek a választ!
Ezt vedd poénnak, a nevet full poénból írtam be, ezért engedélyezem a "láthatóságát" :D
bár eléggé off a válasz :D
Kilistáztam a kérdésedből azokat a szófordulatokat, gondolatokat, amik már önmagukban
Nem mondom, hogy jóképű v mind "olyan" benyomást keltenek:
népszerű
(igen, "vagyok" szóismétlődés, bocsi:D)
Naponta megcsinálom a hajam
bár a mostani divatot eléggé elítélem,
Az irigység szól belőlük?
Túl sok feminin dolgot állítasz, érezhetően feminin logikával gondolkozol, és feminin stílusban teszed mindezt.
A feminin persze nem = a homokossal, én tudom, de sok férfi szemében egy és ugyanaz.
Elmondom, ugyanez hogy hangozna egy gyanún felül álló hím szájából, hogy érzékeld a különbséget:
Nem vagyok egy jóképű srác, de a azért sok csajnak bejövök, nem panaszkodok. (a panaszkodokot k-val írtam, de leszarom, mert nem lényeges, meg a szóismétlés se, aki ezen fennakad bekaphatja :D) Őszintén szólva azért én is naponta belövöm a sérómat, mert szeretnék rendesen kinézni, n jó, de azért ez 2 pet,rc alatt kész van. Nem vagyok divatmajom, de ha a csajom/nővérem magazinjában látok véletlenül pár jó cuccot, beépítem az öltözködésembe, bár ezeket a mostani trendeket elég nagy baromságnak tartom. Azért próbálok én is minél jobban kinézni, és néha azért a csajok szerint összejön a dolog.
Már volt sok csajom, de pár kretén alak le is melegezett már, persze, ők a b*zik.
Köszi a válaszokat!
---
érzed a különbséget? A férfias modor tanulható - és mielőtt finnyásan azt mondanád, nem elég finom neked, elárulom, hogy ez a stílus semmivel sem alsóbbrendűbb, mint a tiéd, csak - a tiéddel ellentétben - férfias.
Bocsi az elírásokért, javítva itt:
Kilistáztam a kérdésedből azokat a szófordulatokat, gondolatokat, amik már önmagukban
mind "olyan" benyomást keltenek:
na jó, de azért ez 2 perc alatt kész van
:) örülök, ha hasznos volt amit írtam, némileg tapasztalatból beszélek, nekem is tudatosan "tanulni" kellett a maszkulin viselkedést
az irodalmi nyelv használatát meg az igényes fogalmazást mindesetre férfitársaságban felejtsd el, lazíts, és ne félj néha vulgárisnak lenni. Ez áll akkor is, ha diplomás értelmiségiek, és akkor is, ha nyolc általánost végzett munkások között mozogsz - maguk között a férfiak csak férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!