Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látens meleg lennék/meleg hajlamom van?
Rámjön idônként a rettegés, hogy homoszexuális vagyok. Ez azóta van, hogy egyszer találtam egy régi videót a telómon, amin pár haverommal ökörködünk egy játszótéren, és felfigyeltem arra, hogy affektáló hangon beszéltem. Mára már tudom,, hogy ennek semmi köze a homoszexualitáshoz, de akkor berezeltem, hogy mi van ha ez meleg hajlamokra utal. Azóta idônként (évente 1-2x) rámjön a rettegés, meg a szorongás, hogy homoszexuális vagyok. Igazából semmilyen vonzalmat nem érzek a férfiak iránt, el nem tudom képzelni, hogy másnak a farkához hozzányúljak, viszont azt is hallottam, hogy a tisztán heterókban fel sem merül a félelem, hogy melegek lennének. Nos, bennem felmerült ez a félelem. Ez azt jelenti, hogy lehet valami hajlamom?
Privát üzeneket nem kérek, nem válaszolok rájuk, olvasatlanul mennek a kukába.
Köszi
19f
Ne rettegj!
Akkor lennél, ha akarnál valamit a fiúktól!
Köszi a válaszokat.
Utolsó: azért mert nem akarok meleg lenni. Van elég problémám, nem kellene még plusz egy... borzalmas lenne, egyszerûen rettegek az egésztôl.
Egyébként eszembe sem jutna valakit elítélmi a szexuális irányultsága miatt, de valahogy én mégis rettegek a melegségtôl
Nem értem,hogy miért "rettegsz", nem muszáj melegnek lenned. Csak az lesz meleg, aki ezt akarja, aki önként válassza.
Az, hogy hetero vagy, nem gond, már csak egy valamit kell magadban rendbe tenni. Azt, hogy nem bélyegzed meg a melegeket, vagyis elfogadod azt a tényt, hogy vannak, akik máskép gondolkodnak.
Ha ezt el tudod fogadni, akkor azzal sem lesz gond, hogy te nem vagy meleg.
7-es !
Te ezt az oltári nagy hülyeséget kitől hallottad, hogy "válassza"?
Én bizony nem választottam semmit, úgy, mint a többi meleg sem! (A divatb_uzikat (melegként mondhatom azt, hogy b*zi) most hagyjuk ki a témából.)
Gondolj csak bele: ki választaná (főleg vidéken) a gyűlöletet, kirekesztést, egyenlőtlen jogi bánásmódot, magányt, diszkriminációt a munkahelyen és iskolában, családi kitagadást és vele az állami gondozást?
Az írásod stílusából ítélve jobb is ha nem vagy meleg, mert minden problémádat arra fognád, hogy attól vagy selejtes.
Csernus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!