Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lennék? Próbáljam ki a meleg szexet?
Hú mennyien fognak bántani....
Szóval a nőkön kívül néha érdekel,izgat milyen lehet férfivel is.
Nem tudom mitől van.
Lehetséges, hogy azért,mert már jó ideje nincs dolgom nőkkel?
Igazi béna vagyok,mert becsajozni sem tudok.
A kérdés: azért érdekel néha a saját nemem,mert nincs közöm az ellenkezőhöz vagy teljesen mindegy mennyit érintekzik vagy sem valaki az ellenkező nem nem befolyásolja az ilyen irányú érdeklődését?
Mi van kipróbálom és rájövök,hogy nem érdekel?
Szégyellhetem életem végéig.
És ha élvezem? Akkor sem vállalnám fel.
Milyen érzés lehet úgy társaságban lenni,hogy erről megy a viccelődés miközben te magad már csináltad,de igyekezni kell,hogy ez ne látszódjon rajtad?
Hogy néz utána tükörbe az ember ,hogy számol el magával?
Akkor is ha nem élvezte és akkor ha igen.
Nem tetszenek a férfiak,nincs érzelmi vonzalom.
Csak testi,csak néha,de sose éreztem még társaságban,öltözőben.
Néha keresek ilyen filmet ha rám jön.
Nem tudok mit kezdeni a egésszel.
Nem vagyok már ráadásul kiskamasz,sajnos.
Hát mi azt nem tudjuk megmondani neked hog kihez vonzódsz.
De ha kipróálod férfival miért kellene szégyellni egész életedben? Nem kell családi vacsorákon részletezni, a te magánügyed. Ha érdekel kipróbálod és meglátod.
És miért ne vállalnád fel ha bejönne? Nem a középkorban élünk, bármilyen munkát vállalhatsz és normális társaságban ez nem téma, nincs szégyellnivaló ezen. Nekem van meleg srác a baráti társaságomban, senki nem szokott ezen pörögni.
Én azt javaslom, hogy egyszer idd magad lazává, és próbáld ki. Ha jó lesz, akkor máskor is megismételheted. Ha nem lesz jó, akkor ráfoghatod a piára.
Van ismerősöm, aki először csak kipróbálta, aztán lelkiismeret furdalása lett, de végülis rájött, hogy nincs miért. Azóta már többször is eljött hozzám, hogy csináljuk. Azért hozzám, mert tudja, hogy én diszkrét vagyok, és nem élek vissza az infóval.
Szerintem te is keress ilyen embert a barátaid között. Egyszer, teljesen véletlenül és spontán kezdjetek el beszélgetni a hasonló témáról, és máris le tudod csekkolni, hogy mennyire megbízható az illető. Ha annak találod, akkor hajrá!
Annyira ráparáztok erre... Az élet rövid. Nem érsz rá sz*rakodni. Ki akarod próbálni? Akkor próbáld ki. Max nem jön be és nem csinálod többet, mit kell ezen szégyellni? Én voltam lánnyal is fiúval, aztán nézd meg élek és virulok.
Egy dolgot nem akarok majd: a halálos ágyamon azon gondolkodni, hogy mennyi mindent akartam tenni, de nem tettem meg MERT....
Ezen gondolkodj el, sőt ezt ajánlom másoknak is.
(zárójelesen megjegyzem a szexualitással(meg még ezen kívül sok más dologgal) kapcsolatban, hogy a a világ nem fekete és fehér, hanem sokkal színesebb)
Nem tudok már újat mondani. Az előttem írók olyan szépen, tartalmasan leírták.
Tedd meg, amire vágysz, és ne tépelőddj rajta előtte, hogy ez kell-e neked, vagy nem! Utána meg azt kell majd eldöntened, hogy jó volt-e, és akarod-e ismét, vagy nem akarod mégegyszer, vagy folytatni!
Ne tépelődj vágj bele. Élmény beszámolót kérnék utána.
Yaoista 17/L
Milyen szerepben?
Aktív vagy passzív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!