Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi volt?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik, én eddig totálisan azt hittem hogy semmi esélyem sincs nála ezért nem is nagyon küzdöttem hogy legyen valami, tudtam hogy úgyse lesz. Csak látásból ismerjük egymást a suliból és ő tipikus menő fiú. Én meg nem vagyok lúzer de azért az ő köreitől messze állok.
Szóval tegnap az történt hogy mentem a folyosón és mivel lyukas órám volt ezért nem volt ott senki rajtam kívül. Aztán egyszer csak a sarkon befordult ez a fiú és odajött hozzám, megölelt és annyit mondott: szükségem van egy ölelésre. Kb 10 mp-ig ölelt aztán szó nélkül elment. Aztán nem láttam többet aznap, én meg teljesen ledöbbentem.
Miért csinálta ezt?
16/L 18/F
2017. ápr. 1. 15:19
1/2 anonim válasza:
Lehet tenyleg annyira meno fiu higy ugy gondolja azzal es akkor csinalja ezt ahogy o akarja. Vagy lehet mar nem birta tovabb valami annyira az agyara ment hogy tenyleg kelett neki valami ami feltolti es te voltal ott. Vagy esetleg tudja mit erzel es szeretne tobbet vagy direkt hogy kihasznaljon nem lehet tudni ez tenyleg erdekes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!