Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez így? Mit csináljak?
Ha biztos, hogy ezek valamelyikével akarsz hoszabb távra tervezni, akkor válasz. Kivel tudod jobban elképzelni a napjaid nagy részét? Gondold végig. Én javaslom, hogy ne várj túl sokáig a döntéseddel, mert annál kellemetlenebb és fájdalmasabb lesz.
És ami a LEGFONTOSABB, azt is nézd meg, hogy ki-ki miért szeret. Dugópajtit vagy rendes társat képzelnek el benned? Bocs! Nemakarok nagyon naturális lenni csak reális vagyok.
Ha pedig valamelyik... ecsethajú "kockahas" like vadász facebook betyár. Na azzal insta szakítsd meg a mélyebb kapcsolatot?
Esetleg írd le az ideáljukat ide. Addig is eltudod dönteni.
"Ha két srácba vagy szerelmes akkor mimdig válaszd azt akibe másodszor szerettél bele, mert ha az elsőt igazán szeretted volna nem szerettél volna bele a másodikba"
Valahogy így van egy idézet és szerintem ez az esetek többségében igaz. Szerintem a "C" sráctól független szakíts a "B" sráccal, mert nem tisztességes, hogy "hülyíted" ha már nem vagy szerelmes belé. De ettől nem muszáj "C" sráccal összejönnöd, szerintem hagynod kéne egy kis időt magadnak szingliként, hogy rájöjj mit szeretnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!