Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelenthet? XD
A suliban történt egy elég furcsa eset. Van egy lány akit észrevettem hogy már egy ideje néz de mindig elkapja a tekintetét. Ez a sztori pénteken történt:
Elmentem wc-re ami nagyon közel van a termükhöz. A lány a barátaival ott állt a folyosón és beszélgettek, nevettek, jól elvoltak. Én éppen a hajamat igazgattam amikor valaki elkezdett sikítozni hogy Gergőőő engedj már eeeel! A következő pillanatban pedig nyílik az ajtó és Gergő belökte a lányt a fiú wc-be. Mindketten egymásra néztünk (én nagyon meg voltam lepődve) erre a lány odamegy a tükörhöz és a következő párbeszéd zajlott le köztünk:
Lány: De jól néz ki ebben a tükörben a hajam. Szerinted is?
Én: Öhm igen szerintem is. Amúgy ha nem vagyok indiszkrét akkor miért zártak be ide téged?
Lány: Hát ez egy hosszú történet de nem véletlen hogy pont most zártak be.
Aztán megpróbálta kinyitni az ajtót de persze vagy 3 srác nekitámaszkodott kívülről szóval nem sikerült. Aztán kiabált nekik hogy engedjék már ki de nem sikerült. Aztán én is odamentem és végül közösen kinyitottuk.
De ez mit jelenthet?
"Nem véletlen hogy pont most zártak be."
Lehet hogy bejövök neki?
18/F 16/L

Egyértelmű hogy tetszel neki. :)
Próbálkozz be nala nyugodtan ha neked is tetszik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!