Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez? (bővebben lent)
Most kerültem ősszel gimibe, kilencedikes vagyok. Van egy osztálytársam, aki már a kezdetektől, még a nyári első találkozástól kezdve a gondolataimban van. Nagyon furcsa, mert szinte mindig elalvás előtt rá gondolok. De nem érzek szerelmet, meg annyira 'tetszést' sem...Vagy hát nem tudom. Olyan furcsa, nem tudom hova tenni, hogy miért ő jár a fejemben mindig.
Ő is furcsa nekem. Sokszor néz, és ha egymás mellett ülünk órán, akkor látom, hogy nagyon gyorsan veszi a levegőt. Mintha zavarban lenne, vagy nem tudom. Múltkor mondott valamit, de nem hallottam, úgyhogy közelebb hajoltam hozzá, hogy 'tessék' erre rekedten válaszolt. Múltkor egy másik osztálytársunk mellé akart ülni, erre mondtam hogy oké, akkor én elülök máshová, amire azt válaszolta hogy "nehogy elülj".
Szóval az a kérdésem, hogy ez mi lehet. Nem teljesen közömbös számomra, de nem érzek iránta szerelmet és nem is ő az a fiú, aki azt mondom, hogy 'húdebejön', mégis szinte mindig a gondolataimban van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!