Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a helyemben lennétek, Ti odamennétek hozzá? Megpróbáljam?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok lány vagyok. A lakhelyemen van egy nagy élelmiszer-üzletlánc egyik üzlete, ahol dolgozik egy fiú. Na jó, már férfi. Nagyon kedves és udvarias, minden alkalommal köszön, amikor bemegyek a boltba. Mivel egyik rokonom is itt dolgozik, ezért megtudtam a nevét körülbelül 3 éve. Kiderült, hogy rendkívül intelligens, gyönyörűen fogalmaz. Emellett jó teherbírású, szívvel-lélekkel dolgozik. Ez talán azért van, mert szegénysorból származik. Hülye lennék, ha azt mondanám, hogy nem tetszik, ezt már tudja Ő is. A rokonomnak mondta, hogy amíg a boltban bent vagyok, csak őt nézem. Múltkor pedig az utcán találkoztunk össze, amikor a barátnőimmel beszélgettem, s annyira meglepődtem azon, hogy Ő az, hogy ijedtemben felugrottam, ezt látta is. Azóta egyszer mentem be a boltba, minden lépésemet figyelte, kellemetlen volt. Lehet, hogy ez tipikus tiniszerelem, de nem a külseje fogott meg. Szerelmes nem vagyok, hisz nem ismerem. Én oda mernék menni hozzá, csak van egy kis gond: 9 év korkülönbség a javára.2017. márc. 22. 23:26
1/3 A kérdező kommentje:
Ezek mellett a zenei ízlése is hasonló az enyémhez: rockot és metált hallgat. A külsejében pedig a haja tetszik a legjobban, majdnem derékig érő gyönyörű szőke haja van!
2017. márc. 22. 23:32
3/3 anonim válasza:
Menj oda! De a szexel várj még :) aztán majd lesz valami. Csak nyugi, egy kapcsolatba neked is ugyan úgy kell beleadnod majd mint neki. Ne várd hogy elsőre jó lesz. Lesznek bukkanók de no para :) jó lesz az .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!