Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én jönnek össze egy vak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én jönnek össze egy vak lánnyal?

Figyelt kérdés
17/f vagyok és bevallom álmodozok arról hogy egyszer egy aranyos kinézetű vak barátnőm lesz nem azért mert így megtudom csalni hanem mert szerintem nagyon lehet szeretni és segíteni és szexuális dolgok is tök érzelmesek lehetnek. A tapintások sokkal fontosabbak és szerelmesebbek lehetnek és tök jó lehet hogy mindig minket kér hogy segítsünk és minden. Csak én gondolkozok ilyeneket?

2017. márc. 22. 10:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jaj teljesen félre értettetek. Én nem erre gondoltam.
2017. márc. 22. 19:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Akkor miért ezt írtad?

És hiába töröltetted a válaszom, igazam van, van problémád. Mert ez nem a tipikus ideál esete, hogy szőke haja legyen vagy kék szeme, ez nem normális. Nincs abban semmi rossz, nagyon sok ember nem normális, csak fogadd el, meg ne magyarázkodj azután, hogy már egyszer ezt leírtad.

2017. márc. 22. 19:13
 13/17 anonim válasza:
87%
Ez egy elég beteg hozzá állás hogy te alapból egy vak lányra vágysz. Vagy nagyon csúnya vagy..vagy valami baj van az elméddel.
2017. márc. 22. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
17 évesen sokan képzelik holdfényes lányregénynek az életet. Aztán felnőnek, és győz a racionalitás.
2017. márc. 24. 14:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Beteg kis takony vagy!
2017. ápr. 19. 12:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én lány vagyok, és én összejönnék egy vak sráccal, ha megszeretném, és igen, én is elgondolkodtam már azon, milyen lehet egy vak fiúval együtt lenni. De az, hogy te direkt vak csajt akarsz, az kicsit beteg. Az, hogy direkt azt akarsz, és azért, hogy rád legyen utalva, az nagyon durva. Egyébként nem kell a látássérülteket annyira pátyolgatni, hiszen ugyanúgy helyt tudnak állni az életben. Molly Burke csatornája tényleg nagyon jó példa, ahogy már linkelte valaki.

Tőled úgy mindenféle csajt óvva intenék.

2017. ápr. 21. 20:58
 17/17 anonim válasza:
90%

Sziasztok!

En nem igazán szoktam ilyen kérdésekhez hozzászólni , de most úgy érzem ennek is eljött az ideje .

🙂

Vak lány vagyok .

Látó emberek között nőtem fel csak akkor van / volt közöm vakok hoz , Amikor sportolok.

Nekem soha nem volt hátrány az , hogy vak vagyok .

Sportolok, jelenleg az utolsó évemet töltöm egy szakközépiskolában , És egyetemre szeretnék menni ,

Imádok emberek között lenni , tehát sok barátom van , És Imádok bulizni .

Főként metal együttesek koncertjeire szoktam eljárni.

Ezeken a tevekenysegeken kívül még más hobbijaim is vannak , de most nem ez a lényeg .

Ezeket egyébként csak azért írtam le ide , mert vannak emberek akik a hétköznapokban teljesen megrökönyödve néznek rám , ugyanis nincs tapasztalatuk vak emberrel .

De a lényegre tér be Én személyszerint menekülök az olyan srácoktól , akik nagyon sok dologban segítséget szeretnének nyújtani .

Ha segítségre van szükségem , akkor szólok.

De például én a segítséged olyan apró dolgokra értem , hogy megkérdezzem hogy egy tárgynak, vagy egy ruhadarabnak milyen színe van.

De ami a legfontosabb .

Minden nevelés kérdése.

Engem a szüleim úgy neveltek, hogy mindenre képes vagyok , csak egy kicsit hátrányból indulok.

Soha nem húztak vissza , ha egy kicsit bizonytalan voltam magamban abban , hogy képes vagyok e valamit elvégezni, megtanulni , mindig számíthattam rájuk .

Tehát úgy isten igazából , mint ahogy minden ember más úgy minden vak is más. Van aki nem akar senkivel barátkozni, nem akar semmit tenni azért hogy előre haladjon az életben és van aki igen

Nekem nagyon megalázó lenne ha egy olyan sráccal lennék együtt aki sok mindenben segítő kész lenne. De ezt ne vedd magadra kedves kérdező ez csak az én álláspontom 

Az írásjel hibákért elnézést , A telefonom nem az igazi

U.i

Nem fényezni szerettem volna magam , ha esetleg úgy tűnt , elnézést

Es sorry a hosszú válaszért 

2017. jún. 27. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!