Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én jönnek össze egy vak lánnyal?

Ha szerelmes vagyok, nem zavarna, hogy vak.
Egyébként egyszer majdnem randiztam is egy vak lánnyal. De miután megtudtam, hogy a vakok iskolájában a "legjobb barátja" annyira szereti letapizni, a csajnak meg ez tetszik, akkor azt mondtam, hogy bocs, talán mégse. :D

Ha megszeretnék valakit, nem érdekelne, hogy vagy.
De hogy te direkt vakot szeretnél az elég fura.
Az pedig, hogy valaki azt élvezi, hogy más az ő segítségére szorul, egy betegség, csak nem jut eszembe a neve. Súlyos esetben az illető direkt árt a családtagjainak (általában gyerekének, vagy házastársának) hogy ápolhassa.

"mindig minket kér hogy segítsünk és minden."
Ez beteg hozzáállás. Nem barátnőre vágysz, hanem arra, hogy valaki teljes egészében tőled függjön. Ezzel a hozzáállással csak tönkretenni tudod annak az életét, akire így ráakaszkodsz.
Nagyon át kell gondolnod, hogy mit és miért vársz egy párkapcsolattól. Ha nem megy egyedül, akkor pszichológussal.

Nem tudom, én teljesen meg tudom érteni a kérdezőt, szerintem ti értitek csak félre.
Egyáltalán nem dominanciáról szól az egész, Jézusom.
Szerintem egy normális kapcsolatban az az egészséges, ha mindig a másik felünkért fordulunk segítségért. És nem azért segítünk, mert hogy mi legyünk számára a legfontosabbak (persze elméletileg mi vagyunk azok) hanem azért, mert szereted, és kész.
Szerintem ha nem is jobb feltétlenül, de sokkal intimebb lehet a szexualitás, elvégre másképp kell ráhangolódni a párodra. De azt nem mondom, hogy szerelmesebbek lehetnek az emberek, mert az hogy valaki vak, valaki cigány, valaki homokos, az a szerelemben nem mérvadó.
Amit láthattál egészséges kortársaidtól, inkább nevezhető kangörcsnek,mint szerelemnek. :D

Azert kell neked szep vak lany mert biztos rusnya vagy...
Megmondom oazinten ha tetszik 2 lany ugyanugy akkor nem a vakot valasztanam mert de a szex egy nem vakkal is ugyanugy erzelmes lehet ez emberfuggo...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!