Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én jönnek össze egy vak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én jönnek össze egy vak lánnyal?

Figyelt kérdés
17/f vagyok és bevallom álmodozok arról hogy egyszer egy aranyos kinézetű vak barátnőm lesz nem azért mert így megtudom csalni hanem mert szerintem nagyon lehet szeretni és segíteni és szexuális dolgok is tök érzelmesek lehetnek. A tapintások sokkal fontosabbak és szerelmesebbek lehetnek és tök jó lehet hogy mindig minket kér hogy segítsünk és minden. Csak én gondolkozok ilyeneket?

2017. márc. 22. 10:25
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Én persze egészséges vagyok semmi komoly betegségem nincsen
2017. márc. 22. 10:26
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

Ha szerelmes vagyok, nem zavarna, hogy vak.

Egyébként egyszer majdnem randiztam is egy vak lánnyal. De miután megtudtam, hogy a vakok iskolájában a "legjobb barátja" annyira szereti letapizni, a csajnak meg ez tetszik, akkor azt mondtam, hogy bocs, talán mégse. :D

2017. márc. 22. 11:08
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
hát azért ne legyen vak barátnőd mert meg tudod csalni, de semmivel se másabb mint egy normál és a szexuálisabb dolgok semmivel sem érzelmesebbek mert nem úgy van ahogy elképzeled a dolgot
2017. márc. 22. 12:03
 4/17 anonim ***** válasza:
90%

Ha megszeretnék valakit, nem érdekelne, hogy vagy.

De hogy te direkt vakot szeretnél az elég fura.

Az pedig, hogy valaki azt élvezi, hogy más az ő segítségére szorul, egy betegség, csak nem jut eszembe a neve. Súlyos esetben az illető direkt árt a családtagjainak (általában gyerekének, vagy házastársának) hogy ápolhassa.

2017. márc. 22. 12:36
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem felreerteni. Nem csalnak meg hűséges vagyok és nagyon tudok szeretni. És nem szeretek másoknál ártani mindig mindenkinek a legjobbat akarom. És tényleg így van rosszat meg annak se kívánok aki nekem rosszat tesz és ez már meg is nyilvánult már .
2017. márc. 22. 12:43
 6/17 anonim ***** válasza:
84%

"mindig minket kér hogy segítsünk és minden."

Ez beteg hozzáállás. Nem barátnőre vágysz, hanem arra, hogy valaki teljes egészében tőled függjön. Ezzel a hozzáállással csak tönkretenni tudod annak az életét, akire így ráakaszkodsz.

Nagyon át kell gondolnod, hogy mit és miért vársz egy párkapcsolattól. Ha nem megy egyedül, akkor pszichológussal.

2017. márc. 22. 13:13
 7/17 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom, én teljesen meg tudom érteni a kérdezőt, szerintem ti értitek csak félre.

Egyáltalán nem dominanciáról szól az egész, Jézusom.

Szerintem egy normális kapcsolatban az az egészséges, ha mindig a másik felünkért fordulunk segítségért. És nem azért segítünk, mert hogy mi legyünk számára a legfontosabbak (persze elméletileg mi vagyunk azok) hanem azért, mert szereted, és kész.

Szerintem ha nem is jobb feltétlenül, de sokkal intimebb lehet a szexualitás, elvégre másképp kell ráhangolódni a párodra. De azt nem mondom, hogy szerelmesebbek lehetnek az emberek, mert az hogy valaki vak, valaki cigány, valaki homokos, az a szerelemben nem mérvadó.

Amit láthattál egészséges kortársaidtól, inkább nevezhető kangörcsnek,mint szerelemnek. :D

2017. márc. 22. 13:51
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
De azért legyen szép az a vak lány, mi? Biztos egy álomszép lány lebeg a szemed előtt, aki óvatosan megy lefelé a lépcsőn és te nagy hős meg segíthetsz neki -.-"
2017. márc. 22. 14:26
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

Azert kell neked szep vak lany mert biztos rusnya vagy...

Megmondom oazinten ha tetszik 2 lany ugyanugy akkor nem a vakot valasztanam mert de a szex egy nem vakkal is ugyanugy erzelmes lehet ez emberfuggo...

2017. márc. 22. 17:02
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
https://www.youtube.com/user/MollyBurkeOfficial Az ő csatornáján nézelődj, ugyanis eléggé ferde képed van a vak emberekről. A lány akit linkeltem vak és mindennapos dolgokról, randizásról, párkeresésről, stb is beszél, másnak is hasznos lenne kicsit tájékozódni, mert a többség pont úgy képzeli el a vakokat mint te, hogy mindenre képtelenek egyedül, pedig a valóság baromi messze van ettől. És hidd el nem örülnek a legtöbben ha valaki nagyrészt azért akar velük kapcsolatot mert vakok...
2017. márc. 22. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!