Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elítélendő lenne ha testi sérültként egy egészséges lánnyal jönnék össze?
Kényszerítetted?
Viszont szeret?
Akkor meg?! Úgy élj, hogy boldog legyél. Azt meg ne mások véleményére bízd, mert sokszor teljesen ellentmondásos. Ha szereted a lányt ő viszont szeret és elfogad, akkor én a helyedben nagyon örülnék, mert az ember még egészségesen is baromi nehezen találja meg a megfelelő párt a testi fogyaték meg még erősebb szűrő!
Neme lenne elítélendő. Ha làny is szeretné akkor semmi akadálya.
Megkérdezhetem milyen fogyatékosságod van? Privátban is írhatod ha gondolod.
Egyáltalán nem.
Viszont nagyon alaposan válogasd meg, hogy kivel jössz össze. A barátomnak volt egy betegsége, ami miatt kerekesszékes volt egy időben. Az akkori barátnője kidobta, azzal az indokkal, hogy nem megy vele bulizni :D
Vannak ilyen emberek, akik bántják emiatt az embertársukat.... :(
A barátom azóta se tud tökéletesen járni, és lehet, hogy visszatér a betegsége. Én ennek teljes tudatában vele vagyok, és imádom, és ha akkor vele lettem volna, akkor az életet is kiszeretgettem volna belőle, ha kellett akkor azt mondtam volna, hogy így tökéletes és elfogadom, ha pedig épp arra lett volna szükség, akkor hajtom, hogy fejlessze magát.
Bár én alapból ilyen típus vagyok, szívesen segítek bárkinek.
Semmi baj nincs azzal, ha egy egészséges lánnyal összejössz, csak tényleg válogasd meg, kiben bízol meg, a mai világban kevesen törődnek igazán a társukkal, sokan hajlamosak a legapróbb probléma miatt elhagyni.
Egyébként megkérdezhetem, hogy milyen "fogyatékosságod" van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!