Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, akivel múltkor éjjel elég sokat beszélgettünk. (Többiek leléptek hamar aludni, mi még táncolni akartunk, bulizni egy jót) Hát ketten maradtunk, aztán szóba került milyen régóta vagyok szingli. Bevallottam nagyon hiányzik már valaki, amin ő őszintén meglepődött, mert hogy elvileg egyszer régen azt mondtam nekem aztán nem kell soha senki. (persze, egy szar kapcsolatból épphogy kilépve kinek?) A piától előjöttek a gondolataim, hogy tök egyedül érzem magam, és sírni kezdtem. Azon is, hogy kicsit szerethetetlennek érzem magam, mert normális, komoly kapcsolatom sose volt, csak néhány hónaposak.

Ő meg nem akadt ki, hanem tök megvigasztalt, és áradozni kezdett hogy értékes, gyönyörű lány vagyok, mindenki szeret, az egyik legjobb fej csaj vagyok akivel találkozott, és hogy ő márpedig igazán ismer, úgyhogy higgyem csak el.

Őszintén szólva régen volt köztünk kicsit több is, alakulgatott valami, kicsit jobban kedveltem mint barátot, ezt mondtam is neki. Ő mondta előbb, szóval elvileg viszonozta. De aztán megromlott a viszonyunk egy eset után, volt egy csomó vita, én is megbántottam, ő is , nem beszéltünk pár hónapig, és bár nem beszéltük meg de azt hiszem arra jutottunk barátokként jobb.

Most hazafelé megfogta a kezem, hazakísért, megcsókolt és elmondta egy csomószor, hogy szeret. Akkor régen amikor valami alakult köztünk, nos jó párszor keményen megbántott, és sok barátnőm nem is bírja ezért, mert szenvedtem miatta. De egyébként van érzékeny oldala, csak rohadt ritka. Mesélt már családi problémákról, mit érzett az exe iránt, olyan dolgok amikről másokkal sose beszél. Néha nem tudom csak játszik-e velem, vagy sem? Vagy ő se tudja mit akar?

Azzal búcsúzott többet aakr hallani rólam, akár jó akár rossz meséljek. Most sokat beszélgetünk, gyakran ír. De kicsit flegma. :D

2017. márc. 19. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem barátok maradjatok. Ha már ilyen a stilusa akkor ha össze jöttök akkor sem fog változni, szenvedni meg gondolom nem szeretnel:)
2017. márc. 19. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
59%

Ahha ez a jelenések konyveben van, es eljo hozzank az angyal ki sotetsegbe boritá az eget es annak segitoje a halal.

Pontosan tudod mit jelent szoval feleslegesen irtad le.

2017. márc. 19. 21:03
 3/3 A kérdező kommentje:
A szívem sajnos nem ezt mondja most :)
2017. márc. 19. 21:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!