Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelent nálatok lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent nálatok lányok?

Figyelt kérdés
Mit jelent az egy lánynál, ha mondjuk elmegyek mellette és ránézek és látom, hogy néz aztán gyorsan elkapja a tekintetét vagy lesüti a szemét? Van egy lány aki nagyon tetszik és mindig ezt csinálja. Nem hiszem, hogy pl félénk lenne mert amúgy nagyon szép lány. Lehet csak többet képzelek bele vagy szórakozik mert amúgy nem ismerem még. Szerintetek?
2017. márc. 17. 18:01
 1/7 anonim válasza:
100%
Szerintem zavarba hozod.😉
2017. márc. 17. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt csinálom lányként,nyugi.Személy szerint ha a kiszemeltem,aki egyben az évfolyamtársam(mellettünk van a terme) elsétál mellettem,mindig félrenézek.Igen,zavarba jön tőled,magyarán tetszel neki.:)
2017. márc. 17. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok? :)

Amúgy én (és szerintem nagyon sok más lány is), ha a kiszemeltemmel véletlenül összenézek vagy valami, akkor zavaromban mindig elkapom a tekintetemet. Sőt, sokszor inkább rá sem nézek, mert nem akarok elpirulni vagy túl feltűnően zavarba jönni :P Amit tudom, hogy a másik fél félreérthet, de ez szerintem egy normális emberi reakció azoknál, akiknek tetszik a másik, és ez ellen nem lehet mit tenni, attól hogy szép lány, még lehet félénk, főleg mivel bejössz neki, ezért nem mer rád nézni :) Szóval ne aggódj, ezek jó jelek!

2017. márc. 17. 18:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Ő 17 én 18 vagyok. Szóval ez tényleg jót jelent? Mert ez akár azt is jelenthetné, hogy idegesítem nem? Bár nem szoktam őt direkt bámulni de azért ha elmegyek mellette muszáj ránéznem és hát ő már eleve nézett csak úgy elkapja a tekintetét egyből... Pedig szemeznék vele ha úgy van
2017. márc. 17. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

Pedig tetszel neki. :)

Menj csak oda hozzá vagy írj neki.

2017. márc. 17. 19:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen a válaszokat :) kicsit lelket öntöttek belém , mert egyébként beszélgettem már róla pont ma az egyik lánybarátommal (tényleg csak barát) és ő meg azt mondta, hogy túl sokat képzelek bele :/
2017. márc. 17. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez esetben a barátodnak nincs igaza. Te vagy az aki látod a reakcióit és azért az ember érzi ha valaki úgymond jobbab odafigyel rá ,esetleg tetszik valakinek. Kezdeményezz:)
2017. márc. 18. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!