Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel régebben tetszetünk egymásnak de akkor még "kisebbek voltunk" és írta akkor, hogy már nem tetszek neki. Így utána évekig nem is beszéltünk meg ki is törőlt minden közöségi oldalon. Utána egy iskolába kerültünk és azt veszem észre, hogy folyton néz sőt még most a Snapcheten is bejelőlt. De közben meg nem is beszéünk meg semmi meg farsangon is más lányokkal bészlt meg táncolt. Meg valamikor észre se vesz, de az a legfurcsább, hogy az egész családja néz de nem tudom miért pedig sose bészéltem még egyik rokonával sem meg smmi ilyesmi. Szerintetek ilyenkor mit csináljak? Hagyjam figyelmen kívűl? Vagy várjam meg amég közeledik?

2017. márc. 15. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet megént tetszel neki csak nem akarja vagy nem meri elmondani amiatt hogy még régebben azt mondta hogy "mar nem tetszel neki" Sztem hagyd figyelmen kívül,hátha,majd elkezd közeledni.
2017. márc. 15. 21:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Oké köszi sokat segítettél🙂😊
2017. márc. 16. 13:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!