Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szívassak meg egy fiút?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szívassak meg egy fiút?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmnek tetszik a fiú és szerintem a fiúnak is tetszik a barátnőm. Ő ezt persze nem hiszi el és elég sokat szenved miatta.

A lényeg hogy egyszer-kétszer beszéltünk a fiúval, szerintem elég félős és nem mer lépni barátnőmért. És mivel barátnőm sokat szenvedett most szeretném egy kicsit visszaadni neki. Nem gondoltam nagy dologra csak hogy megijedjen eléggé. Tudom ezzel senkinek nem segítek, ez csak egy hirtelen felmerült ötlet volt de annyira megtetszett hogy muszáj megcsinálnom :D.

Szóval tudtok valamit amivel megszívathatom?

16/l (18/f)

2017. márc. 14. 19:11
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Egy bunkó ri*banc vagy, aki mások szenvedésein élvezkedik, ismerek ilyet... undorodom a fajtádtól te semmirekellő pic*sa!

Semmit nem ártott az a szerencsétlen fiú, te mégis meg akarod szivatni.. csak gratulálni tudok, ez Magyarország!

2017. márc. 14. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!