Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csokoljak meg egy fiut?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csokoljak meg egy fiut?

Figyelt kérdés
Az van hogy egy srac nagyon tetszik es szerintem en neki nem jovok be de nagyon meg akarom csokolni..es nem tudom hogyan kezdjek bele mert ha vissza utasit akkor oda a baratsagunk es ezt nem akarom de mivan ha megse utasit vissza nem tudom mit csinaljak szerintetek? Kerlek normalis valaszokat❤

2016. dec. 15. 00:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Na jó. van neked kúrázsi, hogy feltegyél mindent egy lapra? Ha szenvedni akarsz, akkor ne csókold meg, rejts el minden érzést, és nézd végig, ahogy mással lessz boldog. HA meg nem akkor tedd meg. Visszautasít? És két hétig ramatyul leszel, de majd önkéntelen más fiút keresel, és nem kínzod magad csendben, hogy mi lett volna ha.. Rajtad áll kislány.
2016. dec. 15. 01:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Es hogy probaljak ugy kozelednj fele hogy meg tudjam csokolni? Hisz csak nem mehetek oda hozza es cupp:) valaki tud valami tippet?
2016. dec. 15. 01:47
 3/9 anonim válasza:
Szokott lenni félreérthetőbb helyzet? Amikor kicsit forr a levő? Na,akkor nyomjad. Ha nem akkor felesleg...
2016. dec. 15. 03:47
 4/9 anonim ***** válasza:
32%

Ha nem jössz be a fiúnak, akkor miért görcsölsz azon, hogy hogy fogod megcsókolni?

Általában két civilizált ember nem csókolózik még az első randin se, akik kölcsönösen tetszenek egymásnak... csak lássuk be, hogy a való életben nem olyan egyszerűen működik a szerelem, mint a szappanoperákban.

2016. dec. 15. 14:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Hat igazabol szinte majdnem mindennap nallunk van sokszor vagyunk kettesbe :) sokat hulyulunk nem tudom mit ertesz "forro hangulat" alatt
2016. dec. 16. 01:46
 6/9 okosóra ***** válasza:
Nah figyelj ide nem mondom nmhogy kislany mer valszeg idosebb vagy tolem de fogod es amikor kettesben vagytok akkor ha szembe vagytok egymassal akkor fogod kozelebb huzod magadhoz es lekapod....en biztos orulnek neki....jah bocs en nem kellek senkinek😂😂😂😂
2017. jan. 11. 07:19
 7/9 Chopen ***** válasza:
A szájaddal.
2017. jan. 11. 12:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Először próbáld ki párszor csak azt hogy mélyen a szemébe nézel. Az elején lehet furcsállni fogja de ha elkezdi viszonozni az már jó jel. Következőként jöhet az hogy egyre közelebb hajolsz az arcához és ránézel a szájára, úgy hogy neki is feltűnjön hogy oda néztél. Ha ez is megvolt és még mindig tetszik neki a dolog, akkor nekihajthatod a homlokod a homlokának, onnan meg már csak egy lépés hogy a szádat is rátedd az ő szájára ;) Sok sikert! :D
2017. jan. 11. 14:50
 9/9 Virágvagyok ***** válasza:
Szerintem inkább biztosra győződj meg arról, hogy bejössz-e neki vagy nem, mert én jóba voltam egy fiúval és onnantól, hogy elkezdtem vele járni: KO! Nem váltottunk egymással egy normális mondatot, leblokkoltunk. Szakítottunk és most meg minden nap bámulnom kell a képét! :( :/ Szóval menj biztosra! ;)
2017. jan. 11. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!