Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik barátnőm szivatja azt a fiút aki tetszik nekem. Mit csináljak?
Nos van egy fiu aki elcsavarta a fejem, de neki mar van ,,baratnoje'' (azert igy irtam mert ok csak ugy vannak es semmi tobb) akivel joba vagyok. Ez a lany idegen fiukkal is beszel es fontolgatta, hogy szakit vele, de hiaba nem szereti, megtartja ,,talpnyalonak'' es nekem ez rosszul esik.
16eves vagyok ugyhogy ez egy picit meg is visel...
Ui: azert irok ekezet nelkul mert telefonrol irtam
Szia!
Közöld finoman a lánnyal, hogy ez a viselkedése nem jó, inkább szakítson vele, mint jatszadozik az erzesekke. Attól is függ az egész, hogy a fiú mit érez iránta. Mert ha a fiú vonzódik a lányhoz, nem hiszem, hogy egyhamar otthagyja. Közöld vele, hogy neked ez a meglátásod, nem való hozzá, csak kihasználja, és hátha felnyilik a szeme.
Nos én megpróbálom őket kerülni amennyire tudom és semmi erősebb közeledést nem mutattam a srác felé. Az a legzavaróbb, hogy minden esetben valamilyen csoda folytán közéjük kerülök és amikor arrébb mennék azt valaki megakadályozza (ici pici karma).
És az is zavar, hogy bármerre nézek ott van a srác és annyit látok, hogy bámul rám de kb. úgy mint aki még nem látott embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!