Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyik barátnőm szivatja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik barátnőm szivatja azt a fiút aki tetszik nekem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nos van egy fiu aki elcsavarta a fejem, de neki mar van ,,baratnoje'' (azert igy irtam mert ok csak ugy vannak es semmi tobb) akivel joba vagyok. Ez a lany idegen fiukkal is beszel es fontolgatta, hogy szakit vele, de hiaba nem szereti, megtartja ,,talpnyalonak'' es nekem ez rosszul esik.

16eves vagyok ugyhogy ez egy picit meg is visel...

Ui: azert irok ekezet nelkul mert telefonrol irtam

2016. dec. 8. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Közöld finoman a lánnyal, hogy ez a viselkedése nem jó, inkább szakítson vele, mint jatszadozik az erzesekke. Attól is függ az egész, hogy a fiú mit érez iránta. Mert ha a fiú vonzódik a lányhoz, nem hiszem, hogy egyhamar otthagyja. Közöld vele, hogy neked ez a meglátásod, nem való hozzá, csak kihasználja, és hátha felnyilik a szeme.

2016. dec. 8. 16:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Nos én megpróbálom őket kerülni amennyire tudom és semmi erősebb közeledést nem mutattam a srác felé. Az a legzavaróbb, hogy minden esetben valamilyen csoda folytán közéjük kerülök és amikor arrébb mennék azt valaki megakadályozza (ici pici karma).

És az is zavar, hogy bármerre nézek ott van a srác és annyit látok, hogy bámul rám de kb. úgy mint aki még nem látott embert.

2016. dec. 15. 21:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Illetve az is gond hogy a fiu elmehetne pletykás vénasszonynak is (bocsanat a kifejezesert), a lanynak pedig nincs annyi esze higy felfogja. A nyaralason is fontolgatta hogy szakit de mivel o ugy erzi hogy ,,meno'' azzal hogy van ,,pasia'' vegul nem tette meg
2016. dec. 15. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!