Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
van egy fiu akivel askon tök jol elbeszelgetünk. Mondta is hogy mar kivancsi is hogy ki vagyok és el szeretnem neki mondani de nem merem. Mert mar egyszer bejeloltem facen de nem igazolt vissza, igaz nem tudta hogy askon velem beszelt.Azt mondta hogy csak annak igazol vissza akit ismer vagy szimpatikus. Szoval gondolom nem vagyok neki szimpatikus. Elmondjam neki igy hogy ki vagyok vagy inkabb nem? Ti mit tennetek a helyemben?

2017. márc. 14. 09:55
 1/5 anonim válasza:
Mindenképpen mondd
2017. márc. 14. 10:07
 2/5 A kérdező kommentje:

De egyaltalan nem ismerjuk egymast csak 1 suliba jarunk és facen se jelolt vissza..

Gondolom mert nem vagyok neki szimpatikus.

Te elmondanad a helyembe neki? :)

2017. márc. 14. 11:04
 3/5 xxxx18 válasza:
annak semmi értelme ha csak askon beszélgettek...egy idő után ugyis lépni kell...most vagy soha ;)
2017. márc. 15. 11:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Hat igen en is tudom hogy igy nem sok ertelme van csak felek hogy utanna mi lesz ha elmondom neki hogy ki vagyok..

Szerinted van ertelme elmondani ha nem igazolt vissza facebookon?

Eselyem meg lehet nala?

2017. márc. 15. 17:51
 5/5 anonim válasza:
Próbáld meg. Attól, hogy nem beszélsz vele élőben, attól nem lesz jobb. Ha bejössz neki, akkor valószínűleg most el van keseredve, hogy "itt volt egy szimpi lány, de jó lenne találkozni vele!" vagy "jajj, de jófej volt ez a csaj, sajnálom, hogy nem ismerem" (vagy valami hasonló) és örülni fog, ha elmondod neki. Ha nem tetszel neki, akkor pedig azért jó, hogy elmondtad neki, mert a) nem fogsz ezen rágódni b) tudjátok tisztázni az ügyet, és attól még lehettek barátok! Én ennyit tudok mondani, nekem ez a módszer már többször bejött:) Hajrá!
2017. márc. 16. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!