Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részeg voltam, most hogyan tovább? Elmondjam a barátnőmnek?
A baráti társaságom eléggé bulis fajta:D Szombaton volt egy nagyon nagy házibuli a legjobb fiúhaveromnál. Ennek a fiúnak a barátnője az és legjobb barátnőm. A lány nem volt ott a bulin. A fiú összejött négy lánnyal a bulin. Én nem feküdtem le vele. Csak kinyalt. Nagyon részeg voltam, és be is voltam állva eléggé. Nem is emlékszem mindenre, ezt is csak egy felvételről tudom. Reggel egy sátorban ébredtem a szoba közepén egy tök ismeretlen pasival, és kiderült, hogy a többiek elmentek a Blahára és a legjobb fiú barátomat leütötték(nem tudom miért). A barátnője (az én legjobb barátnőm) egyből ott volt, hogy támogassa, mert kórházba is vitték. Egész nap ott volt vele a kórházban és, amikor kiengedték ápolgatta.Nagyon szomorú vagyok, hogy a fiúbarátom ilyet tett a barátnőmmel. De bűntudatom is van, hiszen hagytam, hogy kinyaljon a barátnőm barátja. Mentségemre szolgáljon, hogy mindig is volt közözzünk valami a legjobb fiúbarátommal. De most akkor elmondjam a legjobb barátnőmnek, hogy a barátja megcsalta négyszer is, és velem is, Egyiküket sem akarom elveszíteni De óriási bűntudatom is van
17/L
Most őszintén miért kell ennyit inni?
Én a suli kedvence vagyok, de egy korty alkoholt sem ittam. Megyek rendszeresen bulikba mindenki szeret. Azt mondják partyarc vagyok. Alkohol nélkül is lehet jót szórakozni. Sőt még emlékszel is mindenre. Ismerkedhesz, nem kerülsz kínos helyzetekbe, és mindenki "rajong érted". Tizenévesen nem tesz jót a szervezetednek a pia. Később sem de most különösen. Sajnállak hogy ilyen nehéz helyzetbe kerültél. Ha tényleg a barátnőd akkor mondd el neki. De a te életed.
A fiú barátom ezt mondta: Sajnálom, hogy a Lili (ő a barátnőm) nem volt ott a bulin. Én ilyen vagyok. Ha valaki nem tart vissza ilyeneket csinálok (röhögés) Amúgy még mindig szeretem nehogy azt hidd h nem. Csak hát na... Ha a következő bulira se jön el, akár folytathatnánk is, amit elkezdtünk(kacsintás). De én tényleg szeretem a Lilit. Csak hát elég szent az már neked is feltűnt. De nehogymár elmond neki hogy mi volt. Oké? Ez az én dolgom. Amit nem tud az nem idegesíti(megint röhögés)
Erre én nem tudtam mit mondani...
Azthittem egy film tartalmát írtad le. Komoly életet éltek, azért énis kipróbálnám :D
Szintén 17 vagyok, de a legnagyobb izgalmam az az, hogy egész nap csak olvasgatok, zenét hallgatok stb.
Mondanám hogy bitch vagy, de nem mondom mert bitch vagy.
A barátnődet sajnálom egyébként, joga lenne tudni kit ápolgat.. A csávót meg megértem, hogy lecsapta valaki, énis azt tettem volna ha ott lettem volna. Lehet éppen valaki más csaját is megny@ldosta.
3 lehetőséged van:
A, Elmondasz mindent Lilinek, ő kiborul, szakít a pasijával és veled= Boldogan él tovább. (A pasi utálni fog mert elmodtad.)
B, Nem mondasz senkinek semmit, másoktól kiderül, Lili mégjobban utálni fog, viszont lehet a csávó elkezd feléd húzni. (De az miért jó, ha ilyen nőcsábász? Lekaparnád a pasidról a csajokat? Lenne rá erőd? Ráadásul a lelkiismeret.. Szegény Lili.
C, Lili épp itt olvassa a kérdésed, és ugyanaz fog történni, mint az A lehetőségnél. Csak még jobbnan utálni fog, mert innen tudja meg, nem pedig tőled személyesen.
Szerintem ez mindenképp egy el.aszott helyzet, a legjobb ha elmondod Lilinek és mented ami menthető.. Talán megbocsájt neked es rájön hogy kivel jár. Vagy felőlem választhatod a pasit is, aztán ne írj ki ide megint kérdést hogy "Megcsalt a párom hétszer. Mit tegyek?"
Szerintem még mindig jól döntöttél.
Most vagy segítesz tönkretenni, barik lesztek újra, vagy nem segítesz neki és tovabbra is utálni fog. Azaz a srácot választod.
Valamit szőjetek ki, köpjétek be a másik 4 lány payijának, hogy mit műveltek. (Ha van palijuk) Majd azok elintézik;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!