Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam a barátnőmnek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nekem és a barátnőmnek is tetszik,csak a barátnőmnek régebb óta nagyon, de a fiú mondta,h bejövök egy kicsit neki de ezt rajtunk kívül senki nem tudja. Mit tegyek?

2017. jan. 31. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha nagyon jo baratnok vagytok akkor ugy a legigazsagosabb vele szemben, ha elmondod neki.
2017. jan. 31. 23:32
 2/5 anonim válasza:
Én elmondanám a helyedben, a barátság alapja a bizalom, szóval a helyedben mindenképpen megpróbálnék beszélni vele, szépen elmondani neki, hogy mi a szitu. Ha pedig igaz barát, akkor nem fog rád megharagudni.
2017. jan. 31. 23:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ő az a fajta,hogy a fiúnak minden szart mondana rólam,hogy magát jobb színben tűntesse fel,engem meg úgy mintha szebbet szart volna nálam reggel. Meg mindenkinek elmondaná.. Amúgy jó barátnő, csak hát ő tudja,h én egy kicsit bejövök a fiúnak, akkor sem örült túlzottan,de ha most meg tudná,hogy nekem is ő.. Huuu... Megőrülne a féltékenységtől :/
2017. febr. 1. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen mondd el. Így legalább nem kerget hiú ábrándokat. Ha meg szétkürtöli mindenkinek, akkor az őt minősíti. :D
2017. febr. 1. 13:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Aah, köszönöm, sokat segítettél :)
2017. febr. 1. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!