Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam, h megcsalták?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam, h megcsalták? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Megtudtam h a legjobb barátnőmet megcsalta a pasija,de nem tudom, h elmondjame neki, nagyon szeretik egymást, jön karácsony, szilveszter és a szülinapja ráadásul most sokat is kell tanulnia. Jó ötlet hallgatni erről az egeszrol es nem mondani el ? Vagy mondjam el ? Vagy inkább ne mondjam el,de később igen ? Kérlek segítsetek
2016. dec. 21. 15:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hagyd békén őket.
2016. dec. 21. 15:40
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Soha ne mondd el
2016. dec. 21. 15:49
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Nem jó, mivel 1szer megtette és ha nem is kap ki érte, akkor fix hogy még jó párszor megcsalja majd.

szerintem karácsony után mondd el neki, mert a karácsony még legyen jó, de szilveszterkor meg kiihatja bánatát majd :D

17f

2016. dec. 21. 15:51
 4/11 anonim válasza:
94%
Olyan nagyon szeretik egymást, hogy a srác megcsalta? Ugye, hogy nem is szeretik egymást annyira... Ha biztos vagy benne, hogy megcsalta, akkor szerintem el kell mondani. Esetleg, nem tudom, milyen a fiú, de lehet neki adni egy ultimátumot, hogy záros határidőn belül (max 3 nap) el kell mondania személyesen. De mindenképpen bizonyosodj meg az igazadról, mielőtt borítod az asztalt.
2016. dec. 21. 16:07
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Karácsony után. Joga van tudni a barátnődnek. Fordított esetben (mármint ha a barátnőd csalta volna meg a párját) azt kötelességed lett volna a sírba vinni, de így nyilván más a helyzet.
2016. dec. 21. 16:08
 6/11 anonim válasza:
100%
Szerintem meg mond el..Hülyeség ,hogy a karácsony meg szilveszter miatt várj.Még rosszabb lesz neki utána.És a fejedhez fogja vágni ,hogy mért nem mondtad meg neki hamarabb.Ha tényleg fontos a barátságotok akkor mond el még most...Lehet ,hogy fájni fog neki de ha késöbb tudja meg ha most ígyis úgyis fáj majd neki csak akkor majd dobsz rá még azzal is ,hogy nem mondtad el egyből.Azzal,hogy vársz a karácsony miatt nem teszel vele jót.Ha az én legjobb barátnőm elhalgatná csak azért mert karácsony meg többi franc volt akkor asziszem többet nem beszélnék vele.Nem érdekelne ha csak jót akart vele,akkoris .A barátnő azért barátnő mert veled van a bajba is.Ne így akard megóvni mert így rontítasz a helyzeten.Ha már az a nyomorék pasi átvágta akkor tudnia kell....
2016. dec. 21. 16:09
 7/11 anonim ***** válasza:
34%
Karacsony utan mond el. De csak akkor ha biztos vagy benne hogy megcsalta.
2016. dec. 21. 16:16
 8/11 anonim ***** válasza:
honnan tudod, hogy megcsalta?
2016. dec. 21. 16:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon szeretik egymást"

Ezek szerint egyikük nem szereti a másikat.

2016. dec. 21. 16:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mond el neki, nehéz kérdés hogy mikor de ne halogasd sokáig.
2016. dec. 21. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!