Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Elmondjam hogy megcsalták valószínűleg?
Szia!
Nehét kérdés. Én a helyedben talán (hangsúlyozom talán, mert nem biztos!!!) a következőt tenném: Először is, ha a barátom a lány, tehát olyan kapcsolatban vagyok vele, én mindenképpen elmondanám. Mert én is elvárnám a lánybarátomtól, hogy nekem elmondja azt, hogy megcsaltak, függetlenül attól, hogy tetszem-e neki vagy sem. Persze, ilyenkor az ember jó ha óvatos, mert könnyen félreérthető, hogy csak az a szándék vezérli, hogy kiüsse a másikat a nyeregből, és elfoglalja a helyét a csaj szívében. Viszont, ha nem lennék olyan kapcsolatban a csajjal, én inkább hagynám, nem szólnék bele. Mert akkor jogosan mondhatnák, hogy mi közöm ehhez az egészhez, még a legjobb haverja sem vagyok. Egyékbént mindenképpen óvatosságra intelek téged ebben a dologban, nehogy a végén te járj rosszul, hogy a forrásod tévesnek bizonyul, vagy esetleg a csaj pasija téged von felellősségre, és bajod essen amiért tönkrement a kapcsolatuk, mert elmondtad, és erre rájött.
Természetesen ez csak amolyan filozofia jellegű elmélkedés volt, egyáltalán nem biztos, hogy amiket írtam, azok helyesek, így nem is bátorítalak semmire, mert lehet tévedtem. Azonban kívánom hogy bölcsen járj el ebben a dologban, lehetőleg önzetlenül és óvatosan.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!